Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Luuk de Jong speelt nooit meer op De Vijverberg

Luuk de Jong speelt nooit meer op De Vijverberg

Topscorer Luuk de Jong van FC Twente ging woensdagavond op het veld van De Graafschap - waar hij ooit zijn debuut in het betaald voetbal maakte - fors door zijn enkel. De vrees voor een serieuze blessure is groot.

Het ouderlijk huis van De Jong ligt tegenover De Vijverberg en dus was het logisch, dat zijn vader George en broer Siem zich direct na de wedstrijd meldden om te kijken hoe het met Luuk was. Eerst ging vader George poolshoogte nemen in de kleedkamer van de Tukkers en later ook de Ajax-speler.

"Het ziet er niet goed uit”, vertelde vader George. "Luuk baalt verschrikkelijk. Hij beseft dat hij er met deze blessure wel een tijdje uit ligt. Toen hij nog voor De Graafschap speelde, heeft hij op bijna dezelfde plek ook een enkelblessure opgelopen. Luuk zei al ‘ik speel nooit meer in het stadion van De Graafschap’.”

Update

Uit onderzoek blijkt dat FC Twente-spits Luuk de Jong 'enige schade' aan de buitenenkel heeft opgelopen in het duel tegen De Graafschap. Hoe lang de aanvaller uit de roulatie is, blijft gissen. Pas als de zwelling rond het gewricht afneemt, is er meer duidelijkheid.

Bron: Telegraaf.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

Vrijdag 29 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter