Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Richard Roelofsen: spelers deden er alles aan

Richard Roelofsen: spelers deden er alles aan

De Graafschap ging ook tegen FC Twente strijdend ten onder. In een matig duel had de thuisploeg in de slotfase nog moeten scoren, maar het zat de ploeg van Roelofsen ook niet mee.

"We hebben het Twente heel moeilijk gemaakt. De spelers deden er alles aan. Met tien man konden we toch nog iets forceren en een resultaat halen. Zuur, maar het is wonden likken en op naar Feyenoord", zegt coach Richard Roelofsen. "De afspraak om meer vooruit te verdedigen kwamen we goed na. Na een vliegende start en een fantastische goal zat de 1-1 er wel aan te komen. Het verwaterde omdat ons achterste lijn bij het vooruit verdedigen niet goed meer doorsloot. We liepen na ongeveer een kwartier vooral achter de bal aan."

"Je bent blij dat je de de 1-1 naar de rust brengt. De 1-2 was miscommunicatie tussen Rose en Wormgoor. Net als de rode kaart voor Rogier een enorme domper. Daarna zit het ons ook mee met een bal op de paal."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 26 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter