Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Twente-thuis

In aanloop naar... FC Twente-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Dit inhaalduel, dat in februari door het winterweer geen doorgang kon vinden, staat onder leiding van arbiter Van Sichem. Diens twee assistenten zijn de heren Simons en Strijker. Vierde man bij deze ontmoeting is de heer Dieperink. De aftrap is om 18.30 uur.

- Met FC Twente komt de huidige nummer vier van de Eredivisie naar De Vijverberg. Met 48 punten doen de Tukkers nog volop mee in de strijd om de landstitel.

- Al bewees FC Twente zichzelf de afgelopen week een uiterst slechte dienst, met het verlies bij NEC (3-1), de uitschakeling door Schalke inde Europa League (4-1) en de nederlaag op eigenveld tegen Feyenoord (0-2).

- Luuk de Jong is over het kalenderjaar 2012, samen met Roda JC-spits Malki, de productiefste aanvaller van de Eredivisie. Het ‘jeugdproduct’ van De Graafschap trof reeds tienmaal doel.

- Op De Vijverberg moet FC Twente het doen zonder Douglas. De verdediger zit zijn laatste van drie duels schorsing uit. Daarnaast kijken Mihailov, Landzaat en Verhoek geblesseerd toe.

- Peter Wisgerhof is eveneens niet fit. Over zijn inzetbaarheid wordt woensdag, na een laatste test, besloten.

- Na het verlies bij RKC Waalwijk (1-0) is De Graafschap wederom hekkensluiter. Het betonvoetbal van De Graafschap in Waalwijk stemde de fans allerminst tevreden.

- Aanvaller Ziguy Badibanga keert tot en met het komend weekend nog niet terug in de selectie. Begin volgende week staat er een gesprek met hem op de rol.

- In het seizoen 2004/05 haalde De Graafschap slechts 19 punten in de Eredivisie. De ploeg van Gert Kruys eindigde toen wel als zeventiende. Het boekte in dat seizoen vier overwinningen (evenveel als nu).

- In de laatste drie wedstrijd wisten de Superboeren het doel niet te vinden. In totaal wist De Graafschap dit seizoen in tien duels geen treffer te produceren.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste De Graafschap - FC Twente:
De laatste uitvoering van dit duel zullen veel mensen zich nog kunnen herinneren. De club uit Enschede kwam diep in de tweede helft op voorsprong, na een fantastische boogbal van Landzaat over doelman Boy Waterman. In een hectische slotfase dwong De Graafschap de verdiende gelijkmaker af. Rogier Meijer in hoogsteigen persoon kopte de 1-1 binnen.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 8, 62

Gelijkspel: 30,64

Nederlaag: 60,74

Deze wedstrijd maakt in de Superboerenpoule deel uit van de vierde periode.

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X