Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap - Feyenoord al uitverkocht

De Graafschap - Feyenoord al uitverkocht

Het is een duel dat altijd leeft in de Achterhoek. De confrontatie met Feyenoord. De Graafschap speelt pas over tien dagen tegen de Rotterdammers, maar nu al is de wedstrijd op De Vijverberg (zondag 25 maart) stijf uitverkocht. "Ineens kregen we te maken met een enorme hausse. Vandaag zijn de laatste kaarten verkocht", zegt manager communicatie Marc Teloh.

Ook de altijd beladen thuiswedstrijd tegen kampioenskandidaat FC Twente van komende woensdag (18.30 uur) leeft enorm. Het gaat hier om een inhaalduel dat door de vorst eerder dit seizoen geen doorgang kon vinden. "We hebben nog slechts enkele tientallen kaarten. Het leeft dus weer behoorlijk bij de supporters."

Bij De Graafschap hebben de spelers Yuri Rose, Ted van de Pavert en Purrel Fränkel de trainingen hervat. Zij misten het duel met AZ (2-0 verlies) door ziekte en zaten niet bij de selectie. Wie van het drietal zaterdagavond spelen bij RKC Waalwijk, wordt waarschijnlijk vrijdagmiddag duidelijk.

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

Excelsior

Excelsior

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 5 oktober, aanvang 18:45 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter


Stop schelden met Kanker