Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ross: we moeten realistisch zijn

Ross: we moeten realistisch zijn

De Graafschap dacht de politie wel te kunnen overhalen om naar een andere lokatie te verhuizen. Dat lukte niet, waardoor de beoogde bouwer BAM het Vredestein opgaf en een nieuw multifunctioneel stadion voor De Graafschap van de baan is. De Achterhoekse club heeft de gemeente inmiddels laten weten niet opnieuw op zoek te gaan naar een alternatief.

"Zeker een grote tegenvaller, omdat we veel tijd, energie en geloof in dit proces hebben gestopt. Er is gekeken om voor de politie een alternatief te vinden, maar helaas. Dan moet je op een gegeven moment een knoop doorhakken, want we moeten verder", reageert voorzitter Ross vanuit Aruba.

"We moeten realistisch zijn", vervolgt Ross. "Ik kan er ook wel weer afstand van nemen, hoewel we allemaal enthousiast waren over deze lokatie. Maar op De Vijverberg liggen door de komst van een nieuwe randweg nu ineens wel weer kansen voor bijvoorbeeld uitbreiding van parkeren. Dat leek lange tijd niet mogelijk, maar is nu achterhaald. Voor ons een belangrijk aspect. We bekijken met de gemeente Doetinchem de mogelijkheden en dat ziet er goed uit', meent Ross.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X