Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Andries Ulderink: erg onvolwassen verdedigd

Andries Ulderink: erg onvolwassen verdedigd

De Graafschap-coach Andries Ulderink vond dat zijn ploeg in de eerst helft "scheel werd getikt" door een gretig PSV. "Een hele vervelende middag waarin we gemaakte afspraken niet nakwamen."

"Na de 1-0 verdedigden we zeer onvolwassen. Bij de 2-0 was er geen enkele druk op de bal. We waren zelf onrustig aan de bal, hoewel PSV ook wel erg goed speelde. Maar de rugdekking, het verkeerde uitstappen van onze centrale mensen, we gingen verschrikkelijk nat", wist Ulderink.

De strafschop was onterecht zo bleek uit de beelden. Mertens liet zich heel makkelijk vallen toen Wormgoor een been uitstak maar de kleine Belg amper raakte. Ulderink toonde zich professioneel. "Ik ben trainer van De Graafschap en vindt niet dat ik een beslissing van een scheidsrechter moet gebruiken voor een teleurstellend resultaat."

De druk wordt groter bij De Graafschap nu de ploeg is gezakt naar de laatste plaats. De Doetinchemse club verkeert in acuut degradatiegevaar. "VVV zaterdag is van enorm belang, dat is duidelijk."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Eindhoven

FC Eindhoven

Vrijdag 20 september, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker