Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Andries Ulderink: "Vechten tot de laatste snik"

Andries Ulderink:

De Graafschap staat slechts één punt voor op hekkensluiter Excelsior. De Rotterdammers wonnen afgelopen week van NAC, zaterdag gaan de Superboeren op bezoek in Breda. Trainer Andries Ulderink weet wat hem te doen staat. "Het wordt vechten tot de laatste snik om in de eredivisie te blijven", zegt de oefenmeester in gesprek met De Telegraaf. Om te overleven haalde De Graafschap Anco Jansen, Ziguy Badibanga en Jardan Calvete. Dat de komst van Sander Keller afketste is voor Ulderink echter een teleurstelling.

"De komst van een ervaren centrale verdediger heeft onze prioriteit, en Sander was onze absolute nummer één", vervolgt Ulderink. "Nu zijn we nog steeds op zoek naar een versterking voor de achterhoede, maar gelukkig hebben Jan-Paul Saeijs en Muslu Nalbantoglu allebei weer een wedstrijd in de benen en keren zaterdag Rogier Meijer en Yuri Rose weer terug in de basis. We zullen geen verdediger gaan halen om het halen."

NAC moet het zaterdag stellen zonder Roly Bonevacia, Eric Botteghin en Kees Luijckx, allen afwezig door een schorsing. Ulderink rekent zich echter nog lang niet rijk. "Maar ik hoop dat we daar ons voordeel mee kunnen doen. Als we winnen, staan we er meteen weer bij. Maar ik realiseer me wel dat het gat met de vijftiende plaats groter is geworden en dat de spanning steeds meer gaat toenemen."

Bron: Voetbalprrimeur / Telegraaf

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X