Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Roland Vroomans: veel werk te doen

Roland Vroomans: veel werk te doen

Roland Vroomans tekende maandag voor drie jaar als technisch manager bij De Graafschap. "Ik heb gemerkt dat er veel werk te doen is. Om een stabiele club te worden, is ook een goede academie nodig waar toptalenten uit voort blijven komen."

In nauw overleg met trainer Andries Ulderink gaat Vroomans vanaf 1 april officieel aan de slag. Aanvankelijk was het de bedoeling van De Graafschap dat de Brabander op 1 juli zou beginnen. "Hoe eerder hoe liever. Ik zit vol energie. Als je in de zomer begint, loop je achter de feiten aan. Het is beter snel naar volgend seizoen te kijken en dat kan nu."

Nu al praat Vroomans mee over versterkingen. De Graafschap probeert nog altijd om voor 31 januari een centrale verdediger aan te trekken. "We zijn bezig om ook via mijn netwerk mensen te benaderen en te kijken wat nog mogelijk is", aldus Vroomans die drie jaar werkte als hoofd opleidingen in het Russische Toljatti.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Eindhoven

FC Eindhoven

Vrijdag 20 september, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker