Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vroomans heeft klik met Ulderink

Vroomans heeft klik met Ulderink

Roland Vroomans verwacht maandag de laatste details met De Graafschap af te ronden. De nieuwe technisch manager tekent waarschijnlijk voor drie jaar in Doetinchem.

"Van oudsher heeft De Graafschap iets bijzonders. Mooi stadion met een prachtige ambiance en het begrip Superboeren. Ik zie het als een grote uitdaging om op technisch vlak stabiliteit te krijgen", zo is de Eindhovenaar enthousiast over zijn nieuwe functie.

Vroomans voerde al gesprekken met trainer Ulderink. "De klik is er en was er ook al toen Andries een aantal jaren geleden assistent was. Toen werkte ik nog bij Eindhoven en heb ik bij de toenmalige technische directeur Han Berger geinformeerd over hoe je beleidsplannen maakt. Ik heb Andries daarna van afstand gevolgd en onlangs hebben we weer gesproken. Dat verliep prettig."

Samen met Louis Coolen zette Vroomans in Rusland bij Toljatti een complete jeugdopleiding neer. De afgelopen drie jaar was Vroomans actief bij die club. "Maar ik moest te veel concessies doen voor een vierde jaar. Via Guus Hiddink heb ik ook gesproken met Anzi, maar ik wilde niet in die regio werken."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X