Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vroomans heeft klik met Ulderink

Vroomans heeft klik met Ulderink

Roland Vroomans verwacht maandag de laatste details met De Graafschap af te ronden. De nieuwe technisch manager tekent waarschijnlijk voor drie jaar in Doetinchem.

"Van oudsher heeft De Graafschap iets bijzonders. Mooi stadion met een prachtige ambiance en het begrip Superboeren. Ik zie het als een grote uitdaging om op technisch vlak stabiliteit te krijgen", zo is de Eindhovenaar enthousiast over zijn nieuwe functie.

Vroomans voerde al gesprekken met trainer Ulderink. "De klik is er en was er ook al toen Andries een aantal jaren geleden assistent was. Toen werkte ik nog bij Eindhoven en heb ik bij de toenmalige technische directeur Han Berger geinformeerd over hoe je beleidsplannen maakt. Ik heb Andries daarna van afstand gevolgd en onlangs hebben we weer gesproken. Dat verliep prettig."

Samen met Louis Coolen zette Vroomans in Rusland bij Toljatti een complete jeugdopleiding neer. De afgelopen drie jaar was Vroomans actief bij die club. "Maar ik moest te veel concessies doen voor een vierde jaar. Via Guus Hiddink heb ik ook gesproken met Anzi, maar ik wilde niet in die regio werken."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter