Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Bayer simpel langs De Graafschap

Bayer simpel langs De Graafschap

De Graafschap heeft dinsdagmiddag het laatste oefenduel van de winterstop kansloos verloren. Op een bijveld van de imposante Bay Arena verloor de ploeg van trainer Ulderink kansloos van Bundesliga club Bayer Leverkusen. Het werd 3-0. Vorige week ging de hoofdmacht van De Graafschap in Turkije ook al met 4-1 onderuit tegen FC Nurnberg.

Bij rust was de stand in Leverkusen 1-0 door een snelle goal van Reinartz na een fout van doelman Yves de Winter. Badibanga zorgde namens De Graafschap voor de enige serieuse kans in de eerste helft. De Belg stuitte echter op de Duitse doelman Leno.

In de tweede helft liep Leverkusen snel uit naar 3-0 door treffers van Rolfes (penalty na overtreding De Winter) en Derdiyok. Na een uur wisselde Ulderink het hele elftal. Alleen invaller Raterink was nog dichtbij een goal voor De Graafschap met een kopbal.

Bron: Omroep Gelderland

Karakteristiek, dinsdag 17 januari 2012, oefenduel

Bayer 04 Leverkusen (Dui) – De Graafschap 3-0 (1-0)
Scoreverloop: 1-0, Reinartz (11), 2-0, Rolfes (52/penalty), 3-0, Derdiyok (57)

De Graafschap: Yves De Winter, Muslu Nalbantoglu, Vito Wormgoor, Jan-Paul Saeijs, Purrel Fränkel, Michael de Leeuw, Soufian El Hassnaoui, Gregor Breinburg, Ziguy Badibanga, Rydell Poepon, Nenad Sreckovic.

De Graafschap (laatste 30 minuten): Jordy van de Kracht, Ties Evers, Jochem Jansen, Robin Pröpper, Xhelil Abdulla, Yuri Rose, Rogier Meijer, Jordan Carcia-Calvete, Lion Kaak, Sjoerd Overgoor, Remy Raterink.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X