Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ulderink: We zullen ADO te woord staan

Ulderink: We zullen ADO te woord staan

ADO Den Haag heeft zich bij De Graafschap gemeld voor Rydell Poepon en Vito Wormgoor. Dat bevestigt trainer Andries Ulderink. "We zullen ADO te woord staan in een eerste gesprek waarbij het gaat om eventuele transfers in de zomer."

Volgens Ulderink willen beide spelers De Graafschap niet zomaar verlaten. "Ze hebben gezegd deze club in de eredivisie te willen houden. Maar als ADO met grote bedragen zal komen, kan het heel lastig worden."

Een eventueel vertrek in de winter noemt Ulderink niet aan de orde. "Dat zou speculeren zijn op iets wat niet van toepassing is. Alles heeft zijn prijs natuurlijk, maar de jongens hebben zelf ook heel professioneel gezegd dat een vertrek op dit moment eigenlijk onbespreekbaar is."

Wormgoor verlengde onlangs zijn contract met vier jaar. "Laat ik helder zijn. Met Vito hebben we een uitstekend gesprek gehad over zijn toekomstperspectief en zijn sportieve ambities. Daar hebben we heel goed over gesproken. Daarom hebben zowel Rydell als Vito ook duidelijk aangegeven De Graafschap niet zomaar te willen verlaten." 

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten