Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

'Vito Wormgoor op weg naar ADO Den Haag'

'Vito Wormgoor op weg naar ADO Den Haag'

De Graafschap neemt na dit seizoen mogelijk afscheid van Vito Wormgoor. De 23-jarige verdediger is op weg naar ADO Den Haag.

Wormgoor is in de Residentiestad in beeld als opvolger van Christiaan Kum, van wie wordt verwacht dat hij komende zomer vertrekt. Zijn contract bij ADO loopt na dit seizoen af.

De Graafschap en de zaakwaarnemer van Wormgoor hebben ADO Den Haag al hun ja-woord gegeven, meldt het Algemeen Dagblad. Opmerkelijk, daar de voetballer eerder dit seizoen nog zijn contract verlengde.

Wormgoor tekende voor vier seizoenen bij. "Maar het had van mij ook tien jaar mogen zijn", zei de verdediger medio december. "Dankzij De Graafschap waardeer ik het weer om profvoetballer te zijn. Hier is alles gemoedelijk en de warmte doet mij heel goed."

Wormgoor is bezig aan zijn derde seizoen in de Achterhoek. De oud-speler van Ajax en FC Utrecht speelde tot dusver 73 wedstrijden. Naast Wormgoor moet ook Rydell Poepon de overstap maken van Doetinchem naar Den Haag. ADO is nog altijd serieus geïnteresseerd.

Bron Voetbalprimeur / AD

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Volendam

FC Volendam

Zondag 9 augustus, aanvang 14:30 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker