Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

'Vito Wormgoor op weg naar ADO Den Haag'

'Vito Wormgoor op weg naar ADO Den Haag'

De Graafschap neemt na dit seizoen mogelijk afscheid van Vito Wormgoor. De 23-jarige verdediger is op weg naar ADO Den Haag.

Wormgoor is in de Residentiestad in beeld als opvolger van Christiaan Kum, van wie wordt verwacht dat hij komende zomer vertrekt. Zijn contract bij ADO loopt na dit seizoen af.

De Graafschap en de zaakwaarnemer van Wormgoor hebben ADO Den Haag al hun ja-woord gegeven, meldt het Algemeen Dagblad. Opmerkelijk, daar de voetballer eerder dit seizoen nog zijn contract verlengde.

Wormgoor tekende voor vier seizoenen bij. "Maar het had van mij ook tien jaar mogen zijn", zei de verdediger medio december. "Dankzij De Graafschap waardeer ik het weer om profvoetballer te zijn. Hier is alles gemoedelijk en de warmte doet mij heel goed."

Wormgoor is bezig aan zijn derde seizoen in de Achterhoek. De oud-speler van Ajax en FC Utrecht speelde tot dusver 73 wedstrijden. Naast Wormgoor moet ook Rydell Poepon de overstap maken van Doetinchem naar Den Haag. ADO is nog altijd serieus geïnteresseerd.

Bron Voetbalprimeur / AD

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X