Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

'Vito Wormgoor op weg naar ADO Den Haag'

'Vito Wormgoor op weg naar ADO Den Haag'

De Graafschap neemt na dit seizoen mogelijk afscheid van Vito Wormgoor. De 23-jarige verdediger is op weg naar ADO Den Haag.

Wormgoor is in de Residentiestad in beeld als opvolger van Christiaan Kum, van wie wordt verwacht dat hij komende zomer vertrekt. Zijn contract bij ADO loopt na dit seizoen af.

De Graafschap en de zaakwaarnemer van Wormgoor hebben ADO Den Haag al hun ja-woord gegeven, meldt het Algemeen Dagblad. Opmerkelijk, daar de voetballer eerder dit seizoen nog zijn contract verlengde.

Wormgoor tekende voor vier seizoenen bij. "Maar het had van mij ook tien jaar mogen zijn", zei de verdediger medio december. "Dankzij De Graafschap waardeer ik het weer om profvoetballer te zijn. Hier is alles gemoedelijk en de warmte doet mij heel goed."

Wormgoor is bezig aan zijn derde seizoen in de Achterhoek. De oud-speler van Ajax en FC Utrecht speelde tot dusver 73 wedstrijden. Naast Wormgoor moet ook Rydell Poepon de overstap maken van Doetinchem naar Den Haag. ADO is nog altijd serieus geïnteresseerd.

Bron Voetbalprimeur / AD

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter