Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan-Paul Saeijs ziet iedereen stuk gaan

Jan-Paul Saeijs ziet iedereen stuk gaan

De spelers van De Graafschap werden al vrij snel na aankomst in Turkije onderworpen aan pittige oefeningen in het zwembad. "Je bent voetbal gewend en dan ga je ineens een estafette doen met borstcrowl. Ik dacht dat we hier gingen voetballen tegen de Duitsers", lachte spits Rydell Poepon in het water.

"Ik ben kapot en iedereen gaat stuk zo te zien", hijgde Jan Paul Saeijs. "Je bent dit gewoon niet gewend. Maar ik zie dat Badibanga er als een spoor vandoor gaat. Ik had niet gedacht dat ie zo snel was. We gaan voor de overwinning", schreeuwde de verdediger.

De spelers waren enthousiast over het hotel. De eerste indrukken zijn goed, ook omdat naast het hotel prima velden liggen. Die velden hebben de spelers van De Graafschap nog niet gezien. "Er is in elk geval veel te doen in dit hotel zie ik. Ook voor als we vrij zijn. Maar als je een een goed bed hebt, je eet goed dan is het voor ons al prima", lacht Saeijs.

Gregor Breinburg genoot van het zwembad. "De reis was goed en dit is een leuk zwembad. Purrel Frankel lag net twintig meter voor mij, maar ik haalde hem nog bijna in. Leuk was dat. Nu even afwachten hoe de velden er bij liggen morgen na alle regen. Die zijn goed? Dan is alles in orde en compleet en wordt het een goed trainingskamp", lachte de Arnhemmer.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X