Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan-Paul Saeijs ziet iedereen stuk gaan

Jan-Paul Saeijs ziet iedereen stuk gaan

De spelers van De Graafschap werden al vrij snel na aankomst in Turkije onderworpen aan pittige oefeningen in het zwembad. "Je bent voetbal gewend en dan ga je ineens een estafette doen met borstcrowl. Ik dacht dat we hier gingen voetballen tegen de Duitsers", lachte spits Rydell Poepon in het water.

"Ik ben kapot en iedereen gaat stuk zo te zien", hijgde Jan Paul Saeijs. "Je bent dit gewoon niet gewend. Maar ik zie dat Badibanga er als een spoor vandoor gaat. Ik had niet gedacht dat ie zo snel was. We gaan voor de overwinning", schreeuwde de verdediger.

De spelers waren enthousiast over het hotel. De eerste indrukken zijn goed, ook omdat naast het hotel prima velden liggen. Die velden hebben de spelers van De Graafschap nog niet gezien. "Er is in elk geval veel te doen in dit hotel zie ik. Ook voor als we vrij zijn. Maar als je een een goed bed hebt, je eet goed dan is het voor ons al prima", lacht Saeijs.

Gregor Breinburg genoot van het zwembad. "De reis was goed en dit is een leuk zwembad. Purrel Frankel lag net twintig meter voor mij, maar ik haalde hem nog bijna in. Leuk was dat. Nu even afwachten hoe de velden er bij liggen morgen na alle regen. Die zijn goed? Dan is alles in orde en compleet en wordt het een goed trainingskamp", lachte de Arnhemmer.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 1 september, aanvang 00:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker