Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap start met zwemsessie

De Graafschap start met zwemsessie

Na het noodweer van zaterdag is de ploeg van De Graafschap zondagmiddag onder redelijke omstandigheden aangekomen in het Sueno Beach hotel in Side. De club blijft zes dagen in de badplaats aan de Turkse kust.

De technische staf besloot een lichte training door de lange reis te laten vervallen. De selectie mocht in twee groepen genieten van het zwembad, maar moest daar nog wel aan de bak met verschillende oefeningen. "Ik ben helemaal kapot", kuchte Jan-Paul Saeijs na de sessie. "Dit zijn we natuurlijk niet gewend, maar het is wel erg leuk om te doen."

Maandag begint De Graafschap op een uitstekend veld (direct naast het hotel) met de eerste training. Met de ploeg is ook nieuweling Ziguy Badibanga meegekomen. Hij wordt gehuurd van Anderlecht dat ook in Turkije op trainingskamp is. Sander Keller ontbreekt nog. De verdediger is nog altijd niet rond met De Graafschap. De kans is aanwezig dat De Graafschap verder zoekt naar andere spelers. "Het moet niet te lang meer duren", aldus trainer Ulderink direct na de aankomst in Side.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X