Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap start met zwemsessie

De Graafschap start met zwemsessie

Na het noodweer van zaterdag is de ploeg van De Graafschap zondagmiddag onder redelijke omstandigheden aangekomen in het Sueno Beach hotel in Side. De club blijft zes dagen in de badplaats aan de Turkse kust.

De technische staf besloot een lichte training door de lange reis te laten vervallen. De selectie mocht in twee groepen genieten van het zwembad, maar moest daar nog wel aan de bak met verschillende oefeningen. "Ik ben helemaal kapot", kuchte Jan-Paul Saeijs na de sessie. "Dit zijn we natuurlijk niet gewend, maar het is wel erg leuk om te doen."

Maandag begint De Graafschap op een uitstekend veld (direct naast het hotel) met de eerste training. Met de ploeg is ook nieuweling Ziguy Badibanga meegekomen. Hij wordt gehuurd van Anderlecht dat ook in Turkije op trainingskamp is. Sander Keller ontbreekt nog. De verdediger is nog altijd niet rond met De Graafschap. De kans is aanwezig dat De Graafschap verder zoekt naar andere spelers. "Het moet niet te lang meer duren", aldus trainer Ulderink direct na de aankomst in Side.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

NAC Breda

NAC Breda

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 21 oktober, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker