Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Yuri Rose ergert zich mateloos

Yuri Rose ergert zich mateloos

Yuri Rose ergerde zich mateloos aan het optreden van De Graafschap. Schreeuwend dook de middenvelder na de dramatische eerste helft de kleedkamer in.

Muslu en Saeijs moesten de gefrustreerde Rose enigszins tot bedaren brengen. "Ik zei wel wat ja. Kom op zeg, het is betaald voetbal. We spelen gewoon Sinterklaas. Als je zo slap de duels ingaat, win je echt geen wedstrijd. En natuurlijk zijn zij een goede ploeg, maar we geven zelf de goals weg."

Rose zag de tactiek direct in duigen vallen. "We wilden compact spelen, maar als je zo verdedigt kun je over van alles praten. Dan houdt het op. Als je zo voor lul wordt gezet, moet je iemand de tribune opschoppen, maar ook dat gebeurde niet."

Met de ervaren Jan-Paul Saeijs in de ploeg, werd het een klein beetje beter volgens Rose. "Hij brengt toch meer karakter, neemt wat initiatief. Dat heeft ook wel iets met leeftijd te maken, maar daar mag je je niet achter verschuilen. De winterstop komt ons nu heel goed uit. Ik denk dat De Graafschap toe is aan versterking, maar ik weet niet wat mogelijk is. Ik ben geen beleidsbepaler. Ik hoop dat er iets bij komt. Ik denk dat we in iedere linie versterking goed kunnen gebruiken."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter