Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Rogier Meijer: "Er moet veel veranderen"

Rogier Meijer:

Rogier Meijer verloor vrijdag met De Graafschap van RKC Waalwijk. Op De Vijverberg wonnen de gasten met 1-3. Voor de thuisploeg werd het een teleurstellende avond, zo beaamde Meijer tegenover de camera's van Eredivisie Live. "Dit hadden we vooraf niet gedacht. We kwamen 1-0 voor en deden het eigenlijk goed in het eerste half uur. Maar daarna kreeg RKC de overhand en na de rust hebben ze verdiend de doelpunten gemaakt", analyseerde Meijer. "We hebben het niet goed opgelost. Ze kregen teveel ruimte om te voetballen. Zelf werden we ook niet meer gevaarlijk, op een paar momenten na. Het is een teleurstelling", treurde de middenvelder.

De Doetinchemmers gaan nog een lastige tweede seizoenshelft tegemoet. "Het was al een zwaar seizoen, maar het wordt steeds zwaarder. We hadden kunnen aansluiten, maar dat hebben we niet gedaan. Er moet veel veranderen, dat weten we intern wel", zei Meijer.

De supporters van de Superboeren waren kritisch op hun elftal. "Terecht dat ze kritisch zijn, we hebben vandaag niet gebracht wat we moesten brengen. Maar dat is voor ons ook een teleurstelling."

Soccernews.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Almere City FC

Almere City FC

Vrijdag 21 januari, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

I.v.m. aangescherpte coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk een wedstrijd te bezoeken. 

Boerenwiesheid

Wat mis jij in de SPRBR shop?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter