Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

SBV blij met initiatief PVV en PvdA

SBV blij met initiatief PVV en PvdA

Stichting Supportersplatform Betaald Voetbal (SBV) heeft met grote instemming kennis genomen van de berichtgeving rond het initiatief van Tjeerd van Dekken (PvdA) en Richard de Mos (PVV) om tot een verbetering van de huidige 'Voetbalwet' te komen.

Al veel te lang gaat de 'gewone' voetbalsupporter gebukt aan een enorme hoeveelheid belemmerende maatregelen, die ooit bedoeld waren om raddraaiers aan te pakken maar inmiddels hun doel ver voorbij zijn geschoten. Het SBV hoopt dan ook dat door dit initiatief een situatie ontstaat waarin juist het individu aangepakt zal worden en niet langer hele supportersgroeperingen.

Het SBV, opgericht op 1 september door het merendeel van de supportersverenigingen van de Nederlandse BVO's, heeft in de afgelopen maanden in diverse gesprekken met politici getracht de huidige problematiek onder de aandacht te brengen en heeft een groot aantal aanbevelingen gedaan om tot een normalisatie te komen. Het SBV is derhalve zeer verheugd dat dit op zo'n korte termijn al tot resultaten geleid heeft.

Met name het feit dat het juist de PVV en de PvdA zijn die elkaar op dit onderwerp weten te vinden biedt de hoop dat eindelijk boven partijpolitiek wordt uitgestegen en de belangen van de voetbalsupporter voorop komen te staan. Het SBV hoopt dat alle partijen zich achter dit initiatief zullen scharen. Geef het voetbal terug aan de supporter!

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 1 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - Jong FC Utrecht (vrijdag 24 september). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter