Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... VVV-Venlo-uit (update)

In aanloop naar... VVV-Venlo-uit (update)

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De wedstrijd in Noord-Limburg staat onder leiding van de heer Wiedemeijer. Aan de zijlijn krijgt hij hulp van zijn assistenten De Vree en Lapar. De heer Bax is bij deze wedstrijd als vierde man present.

- Het stempel ‘cruciaal’ mag best op deze ontmoeting tussen de nummer 17 en 16 van de ranglijst worden gedrukt. Met negen punten heeft De Graafschap er precies twee meer dan VVV.

- Bij de thuisploeg is het meespelen van Bryan Linssen twijfelachtig. De aanvaller kampt met een ribblessure.

- Bij VVV kan coach Glenn De Boeck Andrea Mei gewoon opstellen. De Italiaanse verdediger Onving vorige week een rode kaart, maar vocht de opgelegde straf met succes aan bij de tuchtcommissie

- Het belangrijkste nieuws bij De Graafschap was deze week het stuklopen van de onderhandelingen over de grond waarop een nieuw stadion zou moeten vereisen. Hierdoor loopt de bouw van een nieuw stadion van de Superboeren verdere vertraging op.

- Tegen PSV was Michael de Leeuw de aangever bij de 1-1, zijn vijfde assist van het seizoen. Met zijn treffer achterhaalde El Hassnaoui Poepon als clubtopscorer. Beide hebben nu drie doelpunten achter hun naam.

- De Graafschap gaat in de Venlo weereens opzoek naar een winstpartij buiten Doetinchem. De laatste uitzege dateert van 22 januari van dit jaar (Feyenoord-uit 0-1, treffer Broekhof).

- Naast de bekende fanshops beschikt De Graafschap, na lang wachten, weer over een webshop. U surft hier de shop binnen.

- Sinds kort bestaat er een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran!-Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Nog niet opgehaalde ledenpassen kunnen voor de wedstrijd worden afgehaald (zie elders op www.superboeren.nl).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste VVV-Venlo - De Graafschap:
De ontmoeting van vorig seizoen in Venlo, leverde de thuisploeg een minimale zege op. In De Koel was Ruud Boymans de maker van de enige treffer. De inmiddels voor AZ spelende aanvaller, miste ook nog een panalty. Na een klein uur moest Vito Wormgoor met rood van het veld. In de slotfase werd De Graafschap nog een strafschop onthouden door arbiter Winter.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 66,13

Gelijkspel: 21,71

Nederlaag: 12,16

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X