Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Open Dag gezellig druk ondanks regenachtig weer

Open Dag gezellig druk ondanks regenachtig weer

Voor het tweede jaar op rij werd de tradiotionele Open Dag op het Spinnekopplein gehouden.

Ondanks het druilige weer, en enkele regenbuien, brachten veel supporters een bezoek aan het Spinnekopplein. Het plein was voor deze gelegenheid prachtig aangekleed als ontmoetingsplek voor de supporters. Zo was er voor iedereen wat te doen. Voor de jongsten was er een springkussen, en was de mogelijkheid om zich te laten schminken. Ook kon iedereen op de foto met mascotte Guus.

Bij de verkoopkraampjes gingen veel fan artikelen over de toonbank. Ook de nieuwe wedstrijdshirts vonden gretig aftrek.

SV Superboeren mochten aan de stand veel nieuwe leden begroeten en inschrijven. Met een draai aan het Rad van Fortuin konden ze hun eigen korting bepalen.

(tekst gaat verder onder de foto's)




Voor de horeca was het de grote vuurdoop met het nieuwe systeem met drinkbekers en de betaalpassen i.p.v. de oude vertrouwde muntjes. Per 1 januari 2024 is het verboden om de oude wegwerp plastic bekers bij evenementen zoals voetbalwedstrijden te gebruiken. Het was voor sommige supporters eventjes wennen, maar al snel liepen veel supporters met een mooie beker.

Onder het genot van een drankje en een hapje was het een weerzien van vele oude bekenden en werd er druk gepraat over de verwachtingen van ons eerste elftal. 


Rond de klok van half 4 uur was het tijd voor de presentatie van de staf en spelers van de selectie. De selectie werden per spelerslinie aan het publiek voorgesteld met korte interviews.
Daarna mengden de spelers zicht onder de fans voor het uitdelen van een handtekening.

SV Superboeren reek op het podium de Man of the Year uit aan Alexander Büttner. 

Daarna onthulde Jan Vreman op het podium het nieuwe bord waarmee de Jan Vreman supporterskantine weer in ere is hersteld. Dit bord werd in 2003 opgehangen als eerbetoon aan Jan, die na 18 jaar en 375 wedstrijden zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing.

Het bord verdween in de loop der jaren echter op miraculeuze wijze. We zijn blij dat we het met een replica weer in ere konden herstellen.

Meer foto's van de Open Dag zijn te vinden in ons fotoalbum!