Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Alexander Büttner Man of the Year 2022 – 2023

Alexander Büttner Man of the Year 2022 – 2023

Het afgelopen seizoen hebben we weer veel spelers gehuldigd op het podium in de Kantine. De spelers waarderen het zeer door de supporters verkozen te worden tot Man of the Match en in de Kantine gehuldigd te worden. Uiteindelijk is er aan het eind van het seizoen een winnaar. Het afgelopen seizoen behaalde Alexander Büttner de meeste punten en werd daarmee Man of the Year.

De laatste wedstrijd kwam de complete selectie op het podium in de Kantine. Ondanks het mindere seizoen zijn onze supporters altijd enthousiast en werd het een mooi feest in de Kantine. Alexander werd uitgeroepen als Man of the Year, maar we hadden de goede trofee nog niet. We hebben toen met Alexander afgesproken dat hij de trofee op een ander moment krijgt. Dat moment is op de Open Dag zaterdag 5 augustus.

Ook in het nieuwe seizoen gaat de SV Superboeren door met Man of the Match. Supporters kunnen tijdens de wedstrijd stemmen via een app van De Graafschap op de spelers. Na afloop komt de winnende speler naar de Kantine waar de SV Superboeren hem ontvangt.  

Op het podium in de Kantine ontvangt de speler van de SV Superboeren een unieke trofee en een cadeau bon voor de kledingzaak van De Heren van 0314. De trofee is een idee van Dave Jansen. Dave is een van de vrijwilligers bij SV Superboeren.

Met dank aan Ter Horst Metaaltechniek waar wij deze bordjes voor zowel Man of the Match als Man of the Year kunnen laten maken. 

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X