Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... de eerste training met Andries Ulderink

In aanloop naar... de eerste training met Andries Ulderink

Maandag 27 juni start De Graafschap met de voorbereiding op het seizoen 2011/2012. Andries Ulderink blikt in gesprek met www.superboeren.nl vooruit op de eerste training om 14.30 uur op De Bezelhorst.

‘Ik kijk er naar uit om te gaan beginnen. Op onze eerste training zijn onze twee aanwinsten tot nu toe, Dulee Johnson en Michael de Leeuw van de partij. Daarnaast krijgt een drietal jeugdspelers de kans zich te laten zien en mee te lopen met de selectie. Dan heb ik het over Piotr Parzyszek, Robin Pröpper en Sam Hendriks. De kans bestaat dat er de komende weken nog spelers op proef komen. Wie zeker op proef komt is Roy Meeus, linksbuiten en vorig seizoen door club Brugge uitgeleend  voor Dender in België’.

‘Daarnaast sluit Soufian El Hassnaoui, volledig hersteld voor zijn zware blessure, weer volledig fit aan bij de groep. Muslu Nalbantoglu zal nog niet volledig meetrainen. Hij doorloopt ook de laatste fase van zijn revalidatie in Zeist. De verwachting is dat hij in de vierde week van de voorbereiding weer kan aansluiten. Op Jan-Paul Saeijs reken ik niet tot aan de winterstop.’

‘Op de eerste training zullen we de boel weer rustig gaan opstarten, met onder meer een grote partijvorm. Op dinsdag, onder naar het zich laat aanzien tropische omstandigheden, zullen de eerste conditietesten plaatsvinden’.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Eindhoven

FC Eindhoven

Zondag 11 december, aanvang 14:30 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor de informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de aankomende wedstrijd:

De eerstvolgende wedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 11 december.

Om 14:30 uur is de aftrap tegen FC Eindhoven.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter