Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap wint bij Rijnsburgse Boys en bekert verder

De Graafschap wint bij Rijnsburgse Boys en bekert verder

Dinsdagavond 18 oktober heeft De Graafschap de volgende ronde in de KNVB Beker bereikt. Op bezoek bij Rijnsburgse Boys werd een 1-3 overwinning geboekt. De Doetinchemse formatie kende wat wijzigingen ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen Jong FC Utrecht (2-0 winst).

Doelman Mees Bakker stond onder de lat. Jesse Schuurman, debutant Anis Yadir en Hicham Acheffay stonden aan de aftrap. De eerste kansen waren voor de bezoekende ploeg, waarbij Danzell Gravenberch enkele kansen onbenut liet. Tot vlak voor rust na een bal van Basar Önal ging het Danzell Gravenberch nu wel lukken om voor de 0-1 aan te tekenen.

In het tweede bedrijf volgden de andere doelpunten. Uit een hoekschop verdubbelde De Graafschap de stand naar 0-2. Bij zijn debuut in de hoofdmacht mocht Anis Yadir binnen schieten. Enkele minuten later kon de thuisspelende ploeg voor de aansluitingstreffer zorgen. Van der Moot schoot perfect de 1-2 tegen het net.

Het hield Rijnsburgse Boys in de wedstrijd om voor een eventuele gelijkmaker te zorgen. Echter in de slotfase stelden de invallers Hamza Bouihrouchane en Camiel Neghli de bekerzege veilig, waarbij laatstgenoemde van dichtbij de 1-3 kon inschieten.

Het team van trainer Adrie Poldervaart weet zich te plaatsen voor de volgende ronde. Komende vrijdag 21 oktober wacht er weer een competitieduel. Wederom een uitwedstrijd en is ADO Den Haag de tegenstander.

Dinsdag 18 oktober 2022 (KNVB Beker 2022-2023)

Rijnsburgse Boys - De Graafschap 1-3 (0-1)

Doelpuntenmaker(s): 0-1 Danzell Gravenberch (39.), 0-2 Anis Yadir (62.), 1-2 Dani van der Moot (69.), 1-3 Camiel Neghli (90+1.)

Arbiter: Vereijken

Opstelling Rijnsburgse Boys: Zonneveld, Walraven, Overvliet, Van der Plas, Zandbergen, Gielisse, Spruijt, Klaver, Zeldenrust, Van der Moot, Asante.

Opstelling De Graafschap: Mees BakkerRobin Schouten, Xandro Schenk, Jeffry Fortes ©, Rio Hillen, Jesse Schuurman, Joel Valencia (63. Hamza Bouihrouchane), Anis Yadir (77. Siem de Jong), Basar Önal (63. Camiel Neghli), Danzell Gravenberch (77. Devin Haen), Hicham Acheffay (86. Philip Brittijn).

Gele kaart(en) Rijnsburgse Boys: -

Gele kaart(en) De Graafschap: Basar Önal (28), Hicham Acheffay (84.), Robin Schouten (90+1.)

Rode kaart(en) Rijnsburgse Boys: -

Rode kaart(en) De Graafschap: -

SV Superboeren De Graafschap op Instagram - Twitter


Instagram Twitter

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

 

• Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X