Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Doelpuntloos gelijkspel op bezoek bij Excelsior

Doelpuntloos gelijkspel op bezoek bij Excelsior

Na de 1-2 opgelopen nederlaag afgelopen zondag tegen VVV Venlo, was er in het uitduel bij Excelsior opnieuw puntenverlies. Tegen de nummer twee van de competitie bleef de stand op 0-0 steken.

Spits Danzell Gravenberch startte voor het eerst dit seizoen in de basis. Joey Konings ontbrak in de wedstrijdselectie en Devin Haen begon op de bank. Voor Giovanni Korte had coach Reinier Robbemond geen plek bij de basiself. Philip Brittijn was zijn vervanger. Jeffry Fortes ontbrak, daar de verdediger actief is bij de Afrika Cup met Kaapverdië.

De eerste schotkans was voor Danzell Gravenberch. Na een kwartier spelen werd De Graafschap gevaarlijk uit een corner. Daarbij raakte Ted van de Pavert de paal. Enkele minuten later was de thuisploeg met de eerste poging. Johnatan Opoku zag zijn inzet gekeerd worden door doelman Geens.

Vlak voor het rustsignaal ging de kopbal van Dallinga over en het schot van Niemeijer werd door goalie Hidde Jurjus naast gekeken.

Na ongeveer een uur spelen een goede actie van Danzell Gravenberch, die uit de draai op de paal schoot. De rebound van Julian Lelieveld ging voorlangs. Een schot van afstand werd door Hidde Jurjus gekeerd. Geens moest handelend optreden na een goed genomen vrije trap van Johnatan Opoku.

Hicham Acheffay zag zijn poging in de korte hoek gekeerd worden door doelman Geens. Doelpunten vielen niet te noteren en kent De Graafschap een moeizame start van het kalenderjaar 2022. Vrijdag 21 januari speelt de Doetinchemse club een thuisduel tegen Almere City FC. De wedstrijd vangt aan om 20:00 uur.

De foto's in dit wedstrijdverslag zjn beschikbaar gesteld door BVO De Graafschap

Vrijdag 14 januari 2022 (Keuken Kampioen Divisie 2021-2022)

Excelsior - De Graafschap 0-0 (0-0) 

Doelpuntenmaker(s): -

Arbiter: Van der Laan  Toeschouwers: 0

Opstelling Excelsior: Geens, Aberkane, Nieuwpoort, Vlasenko, Ormonde-Ottewill, Wieffer, El Yaakoubi ©, Niemeijer, Baas, Azarkan (65. Goudmijn), Dallinga.

Opstelling De Graafschap: Hidde JurjusJulian Lelieveld, Ted van de Pavert ©, Jasper van Heertum, Roland Baas, Rick Dekker, Johnatan Opoku (83. Elmo Lieftink), Jesse Schuurman, Philip Brittijn, Danzell Gravenberch (73. Devin Haen), Hicham Acheffay (83. Giovanni Korte).

Gele kaart(en) Excelsior: Nieuwpoort (62.), Wieffer (71.)

Gele kaart(en) De Graafschap: Ted van de Pavert (66.)

Rode kaart(en) Excelsior: -

Rode kaart(en) De Graafschap: -

SV Superboeren De Graafschap op Instagram - Twitter


Instagram Twitter

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

 

• Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X