Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Download de nieuwe De Graafschap app en win een SPRBR hoodie

Download de nieuwe De Graafschap app en win een SPRBR hoodie

De nieuwe De Graafschap App is gelanceerd! 

Via deze app kun je op de Man of the Match stemmen, vind je het laatste nieuws, het wedstrijdprogramma, de stand en alle informatie die je nog meer wenst.

Ook kun je via de app eenvoudig alle producten op degraafshop.nl bekijken én is het mogelijk om in contact te staan met andere supporters (onder meer door foto’s met een leuk camerafilter naar elkaar te sturen).  

Richting het nieuwe seizoen komt jouw seizoenkaart in de app te staan. Op die manier is het gemakkelijker om het stadion te betreden.

Man of the Match
Via de nieuwe app stem je uiteraard iedere thuiswedstrijd op de Man of the Match. Deze krijgt een prijs uitgereikt en wordt geïnterviewd na de thuiswedstrijden bij een overwinning of een gelijkspel.

Wanneer je meedoet aan deze verkiezing, kun je een SPRBR hoodie winnen die beschikbaar gesteld wordt door SV Superboeren.

Verschillende supporters zijn al blij gemaakt met een SPRBR hoodie. Binnenkort tref je hier een verslag aan met en over de winnaars tot nu toe.

Je kunt de app op de volgende manieren downloaden:
Klik op de link www.downloadclose.com/degraafschap en download daar de app. Ben je al in het bezit van de Close App? Vul dan de code degraafschap in.

De 'oude' supporters-app wordt niet meer geüpdatet en komt binnenkort te vervallen

Gerelateerde nieuwsberichten