Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

NAC-De Graafschap: wat gaat het worden?

NAC-De Graafschap: wat gaat het worden?

NAC – De Graafschap: wat gaat het worden?

In de aanloop naar deze editie van NAC – De Graafschap zorgden beide clubs voor extra spanning op de wedstrijd van komende zondag. Beide clubs zijn verwikkeld in een spannende strijd om de 2e plek. Deze plek heeft als prijs rechtstreekse promotie naar de eredivisie, mits er niet weer een konijn uit de hoge hoed van de KNVB komt.

Al vele jaren zijn de wedstrijden tussen De Graafschap en NAC een zeer gezellige ontmoeting tussen de supporters van beide clubs. Er is altijd een gezonde strijd tussen partijen in de race voor promotie of tegen degradatie. Beide clubs kennen een bijzonder trouwe en fanatieke aanhang die voor een geweldige sfeer zorgt in het stadion. Helaas moeten we dat missen. Laten we hopen dat het snel verandert en wij weer naar het stadion kunnen.

NAC had bedacht dat het wel tot onrust zou leiden als ze Ralf Seuntjens zouden benaderen om volgend seizoen voor NAC te gaan spelen. Dat lukte gedeeltelijk. Onze club reageerde met de handrem erop, in de trant van shit happens. Er was een goed gesprek met Ralf en het team en het vertrouwen werd in elkaar uitgesproken. Supporters gingen echter los op social media en met een spandoek in het stadion dat Seuntjens de trein naar Breda maar moest nemen. In onze poll op Superboeren.nl was in eerste instantie 60% het eens met het treinkaartje. Maar inmiddels gaan de stemmen gelijk op voor het treinkaartje en het opstellen van Seuntjens.

Onze club heeft de bal bij Seuntjens neergelegd en de grote vraag is gaat hij zondag scoren voor ons? In het voorspel heeft Maurice Steyn de 1-0 gescoord met zijn Seuntjens actie. Vervolgens scoorde onze voorzitter Martin Mos op geheel eigen wijze de 1-1. Het woord is nu aan Ralf Seuntjens om zondag als held of als schlemiel de Achterhoek te verlaten.

Wat het ook mag worden, laten we hopen dat De Graafschap en NAC elkaar volgend seizoen gaan ontmoeten in de eredivisie. Want een ouderwets avondje NAC daar kijken we allemaal naar uit.

Graag willen we weten wat jij denkt dat het zondag in Breda gaat worden. Gaan we winnen? Breng je stem uit in onze poll op de homepage van Superboeren.nl.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X