Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Seuntjens in de spits of in de trein

Seuntjens in de spits of in de trein

Seuntjens in de spits of in de trein?

De Graafschap is van de week opgeschrikt door het bericht dat Ralf Seuntjens met NAC Breda in gesprek was over zijn toekomst. Inmiddels is dat gesprek uitgemond in een overeenkomst voor twee jaar met NAC. Het contract van Seuntjens loopt eind van het seizoen af bij onze club. Hij was ook in gesprek met De Graafschap over een langer verblijf. De Graafschap en NAC strijden voor promotie naar de eredivisie en zijn dus concurrenten.

De club heeft na gesprekken met Seuntjens haar vertrouwen uitgesproken in de spits. Seuntjens liet weten zich volledig te focussen op de promotie van De Graafschap. Onder de supporters is de discussie over het vertrek van Seuntjens het gesprek van de dag. De meningen gaan alle kanten uit, van vertrouwen tot een treinkaartje naar Breda enkele reis. 

Reden genoeg voor de SV Superboeren om de meningen te peilen onder de supporters. Rechts op de homepage vind je een poll waar je een keuze kan maken uit drie mogelijkheden. Wat vind jij:

1. Ralf blijft onze spits de rest van het seizoen   2. We zetten Ralf op de trein naar Breda   3. Ralf mag zijn contract uitdienen in het 2e 

We zijn benieuwd naar jullie mening, dus vul de poll in.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X