Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ted van de Pavert nieuwe aanvoerder

Ted van de Pavert nieuwe aanvoerder

Ted van de Pavert nieuwe aanvoerder

Diverse media melden dat Ted van de Pavert de aanvoerdersband vanavond overneemt van Ralf Seuntjens. De Graafschap heeft voor deze wissel van aanvoerder gekozen omdat Ralf Seuntjens na dit seizoen vertrekt naar NAC Breda. Omdat De Graafschap en NAC strijden om promotie naar de eredivisie ligt de overstap van Seuntjens gevoelig in de Achterhoek.

Na overleg met Ralf Seuntjens eerder deze week heeft de club besloten het vertrouwen in Ralf uit te spreken om met hem door te gaan. Ook Seuntjens heeft laten weten ‘er alles aan te doen om met De Graafschap te promoveren’.

Maar toch is er iets geknakt in de goede relatie die trainer Snoei en Seuntjens hadden, anders valt de wissel van aanvoerder niet te verklaren. We gaan vanavond hopelijk een zeer gedreven Seuntjens (en de rest natuurlijk ook) zien spelen om de wedstrijd bij Telstar te winnen. Zodat we daarmee de 3periodetitel winnen en NAC en Almere voor blijven in de strijd om promotie.

Met Ted hebben we een zeer ervaren speler als aanvoerder. Ted is een echte Graafschap man. Vanaf 2010 speelt hij in de ere- en eerste divisie met De Graafschap. Tussen door een uitstapje naar Zwolle en Nijmegen maar gelukkig weer terug op de Vijverberg, waar hij al eerder aanvoerder was. We rekenen op Ted dat hij ons met het team weer terugbrengt naar de eredivisie. Daarmee heeft ook Ralf een mooi afscheid van de Achterhoek. We gunnen hem dan volgend seizoen ook een mooie promotie met NAC.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)