De Graafschap verslaat ook FC Lienden in oefencampagne

De Graafschap reserves aangevuld met potentiële eerste elftalspelers als Leeroy Owusu, Frank Olijve en Youssef El Jebli, won gisterenavond met 2-0 van het door ex superboer Hans van der Haar getrainde FC Lienden. Het duurde tot de 38e minuut voordat het jeugdige elftal op voorsprong kwam. Na een aanval over meerdere schijven was het Dylan Chiazor die de uitstekende FC Lienden doelman wist te verschalken. In de tweede helft werd er diverse keren aan beide kanten gewisseld. De Graafschap bleef gedurende de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. In de 73e minuut was het debutant Harry Bakker die de eindstand op 2-0 bepaalde. Vermeldenswaardig was dat proefspeler Ludcinio Marengo het grootste deel van de wedstrijd meespeelde. Na afloop van de wedstrijd kreeg deze speler te horen van de trainer van De Graafschap dat hij helaas niet in aanmerking komt voor een contract.

Rondom de wedstrijd zijn weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Karakteristiek, Dinsdag 30 Juli 2019 (voorbereiding seizoen 2019-2020)

De Graafschap - FC Lienden  2-0 (1-0)
Scoreverloop: 1-0 Dylan Chiazor (38.), 2-0 Harry Bakker (74.).

De Graafschap: Nick van den Dam, Leeroy Owusu, Milan Hilderink (68. Jasper van Heertum), Bert Esselink (70. Javier Vet), Roland Baas, Frank Olijve (46. Jesse Schuurman), Youssef El Jebli (60. Jonathan Vergara Berrio), Jonathan Vergara Berrio (46. Matthijs van Nispen), Dylan Chiazor, Jordy ThomassenLudcinio Marengo (72. Harry Bakker).