Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Rogier Meijer: De Graafschap mist een nummer tien

Rogier Meijer: De Graafschap mist een nummer tien

Aan strijd en beleving ontbrak het opnieuw niet bij De Graafschap. Maar de club creëert zo weinig. En daarom was één Arnhemse tegentreffer fataal voor de Doetinchemmers.

En dus baalde aanvoerder Rogier Meijer als een stekker na afloop. Hij had de boel nog wel op scherp gezet door te roepen dat 'Vitesse een club is die smijt met miljoenen' en dat de Arnhemmers 'alles zijn wat wij niet zijn'.

"Mwoa", zei Meijer na het duel. "Dat was vooral opgeblazen door de media. Zo bijzonder was het niet."

De wedstrijd was er één waarvan De Graafschap er al zoveel gehad heeft. "Ja, wij hebben zoals normaal veel strijd geleverd vandaag", vond Meijer. "Aan de inzet lag het opnieuw niet. Dat is zeker. We hebben ook nauwelijks kansen weggegeven."

"Feit is alleen dat we de bal veel te snel inleverden. We waren slordig, heel onzorgvuldig. Er zaten nauwelijks rustmomenten in ons spel. Dan creëer je ook heel weinig. Een beetje het verhaal van De Graafschap."

"Toch kunnen we het wel. Tegen NAC kunnen we ook drie keer scoren. We missen creativiteit, dat is duidelijk. Een creatieve nummer tien zou ons goed helpen."

Toch was de aanvoerder van de 'Superboeren' niet onder de indruk van de rivaal uit Arnhem. "Nee, tot die goal hebben ze geen kans gehad. We hadden ze onder controle. En we hebben goed verdedigd, want Bony heb ik niet gezien."

"Nee, ik vond ze niet geweldig. Maar meer wil ik er niet over kwijt, ik ben speler van De Graafschap, niet van Vitesse."

Bron: NUsport/Lennard Walterbos

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X