Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… sc Heerenveen-thuis

In aanloop naar… sc Heerenveen-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Na de 2-1 thuiszege vorige week op Willem II, komt dit weekend sc Heerenveen op bezoek. Zaterdagavond start de ontmoeting tussen De Graafschap en sc Heerenveen om 20:45 uur.

- Voor dit duel is scheidsrechter Makkelie aangesteld door de KNVB.

- Hoofdcoach Henk de Jong kan tegen sc Heerenveen niet beschikken over Fabian Serrarens en Robert Klaasen. Beide spelers zitten de laatste schorsing uit.

- Bij De Graafschap keert Sven Nieuwpoort nog niet terug in de selectie, maar is op de weg terug. Dat geldt ook voor Ted van de Pavert, die weer gaat beginnen met trainen. Het centrum in de verdediging zal weer gevormd gaan worden door Bart Straalman en Myenty Abena.

- De 2-1 winst op Willem II betekende drie belangrijke punten. De Doetinchemse club neemt daardoor de dertiende plek in op de ranglijst met zeven punten.

- Stef Nijland schoot een vrije trap binnen. Willem II kwam met tien man terug op 1-1. Na een tweede rode prent voor de Tilburgers werd de overwinning in de slotfase verwerkt. Een voorzet van Daryl van Mieghem ging via Lewis het eigen doel in.

- Ook sc Heerenveen staat op zeven punten. Na de openingswedstrijd tegen PEC Zwolle (2-3 winst) werd er geen overwinning meer geboekt.

- De ontmoetingen met Vitesse, VVV-Venlo en ADO Den Haag eindigden allemaal in 1-1. Tegen Excelsior een 3-3 puntendeling. De thuiswedstrijden met Feyenoord en Heracles Almelo gingen met 3-5 verloren.

- Hoofdcoach Jan Olde Riekerink heeft de beschikking over aanvaller Sam Lammers. De spits wordt gehuurd van PSV.

- Vorig seizoen onder de lat bij De Graafschap, maar Filip Bednarek koos voor een nieuw avontuur bij een andere blauw-witte club. Maar moet hier Warner Hahn voor zich dulden.

- In 2016 stond het laatste onderlinge duel op het programma. Door een goal van Morten Thorsby won sc Heerenveen met 0-1.

- De laatste thuiszege was in 2010 met 3-2. Mede door twee goals van Rydell Poepon en een treffer van Muslu Nalbantoglu.

Nieuws van SV Superboeren

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 15,57

Gelijkspel: 23,43

Nederlaag: 61,00

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X