Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Willem II-thuis

In aanloop naar… Willem II-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Willem II komt zondagmiddag op bezoek in Doetinchem. Om 14:30 uur volgt de aftrap tussen De Graafschap en de Tilburgers.

- Voor dit duel is scheidsrechter Bax aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Van Zuilen en Jansen. Vierde official is Teuben. Video Assistant Referee is Kooij met assistentie van Strijker.

- In de TOTO KNVB Beker bekerde De Graafschap ten koste van VVSB door. Na een 2-2 stand na negentig minuten en een 3-3 na verlenging, volgden strafschoppen.

- Het is voor coach Henk de Jong puzzelen hoe de verdediging er uit komt te zien. Diverse spelers kampen met blessures. Vermoedelijk spelen Bart Straalman en Myenty Abena in het centrum en zijn de backs Leeroy Owusu en Jordy Tutuarima.

- Verder zijn Fabian Serrarens (Heracles Almelo, 4-0 verlies) en Robert Klaasen (VVSB, beker) geschorst n.a.v. de ontvangen rode kaarten.

- Frank Olijve, die de 3-3 maakte tegen VVSB, zal Klaasen vervangen. Jordy Thomassen zal de spitspositie innemen.

- Bij Willem II is Adrie Koster de hoofdcoach en kent in zijn selectie een scorende speler. Dat is Fran Sol en wist in de voorgaande zes wedstrijden tot zes goals te komen.

- Willem II beschikt over acht punten en staan op de achtste plaats.

- Er was een 5-0 overwinning op Heracles Almelo en een 6-1 nederlaag tegen PSV te noteren. Vorige week een doelpuntenfestijn tegen Fortuna Sittard, 4-4.

- In de TOTO KNVB Beker schakelden de Tilburgers FC Volendam uit met een 1-2 uitzege.

- De laatste keer dat De Graafschap in Doetinchem uit kwam tegen Willem II was op 27 september 2015. Erik Valkenburg scoorde tweemaal voor de Tilburgers. Namens de Achterhoekse club zorgden Cas Peters en Vincent Vermeij voor een 2-2 puntendeling.

Nieuws van SV Superboeren

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 58,43

Gelijkspel: 28,57

Nederlaag: 13,00

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X