Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… VVV-Venlo-thuis

In aanloop naar… VVV-Venlo-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Na de interlandperiode staat de vijfde speelronde in de Eredivisie voor de deur. De Graafschap ontvangt zaterdagavond om 18:30 uur VVV-Venlo.

- Voor dit duel is scheidsrechter Martens aangesteld door de KNVB.

- Hoofdcoach Henk de Jong kan niet beschikken over Erik Bakker (enkel) en Ted van de Pavert. Frank Olijve zal opnieuw starten in de basisformatie, net als tegen FC Emmen (1-1).

- Bart Straalman zal de plek over gaan nemen van Ted van de Pavert. Daarnaast start mogelijk Jordy Thomassen in de basis. Youssef El Jebli zal daardoor vermoedelijk op de bank plaatsnemen.

- Het oefenduel onlangs tegen FC Groningen werd met 2-1 verloren. Het enige Achterhoekse doelpunt werd gemaakt door Fabian Serrarens. Ook in de voorbereiding (3-1 verlies) en tijdens de derde competitiewedstrijd was FC Groningen de winnaar, 0-1.

- De vorige wedstrijd in Emmen eindigde in een 1-1 gelijkspel tegen de plaatselijke FC. Na de 1-0 van Alexander Bannink was Fabian Serrarens vlak voor tijd trefzeker.

- Bij VVV-Venlo is Maurice Steijn de hoofcoach. In 2017 werd de titel gepakt in de Jupiler League en handhaafde de ploeg zich vorig seizoen in de Eredivisie.

- Clint Leemans was met tien treffers de clubtopscorer en vertrok deze zomer naar PEC Zwolle.

- Net als De Graafschap (2-0 winst op Feyenoord) won VVV-Venlo ook één wedstrijd. Dat gebeurde tegen Willem II (0-1) door een goal van Danny Post.

- De confrontatie met Ajax ging met 0-1 verloren. Tegen FC Utrecht en sc Heerenveen tweemaal een 1-1 eindstand.

- De laatste keer eindigde in Doetinchem de wedstrijd tussen De Graafschap en VVV-Venlo in 0-2. De laatste thuisoverwinning was in 2014 met een 3-1 eindstand. Nathan Kabasele (2x) en Vincent Vermeij scoorden namens de Superboeren. Prince Rajcomar deed dat voor de Venlonaren.

Nieuws van SV Superboeren

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 75,43

Gelijkspel: 17,43

Nederlaag: 7,14

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X