Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap weet Ted van de Pavert terug te halen

De Graafschap weet Ted van de Pavert terug te halen

De Graafschap ziet opnieuw een speler terugkeren: Ted van de Pavert. De centrale verdediger, die transfervrij overkomt van PEC Zwolle en voor twee jaar tekent, is na Hidde Jurjus de volgende speler die zijn rentree maakt op De Vijverberg .

Achterhoeker Van de Pavert (26) speelde al vijf seizoenen voor De Graafschap. Trainer Darije Kalezic liet hem in het seizoen 2010-2011 debuteren. Na 136 duels (acht doelpunten) vertrok hij na de degradatie van 2016 naar PEC Zwolle.

In zijn eerste seizoen in de Overijsselse hoofdstad kwam Van de Pavert als invaller nog regelmatig in actie.. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan NEC, waarmee hij de promotie misliep. Komend seizoen zou PEC Zwolle geen gebruik meer van hem maken.

Ted van de Pavert is na Jordy Thomassen (Helmond Sport), Mohamed Hamdaoui (Telstar), Stef Nijland (PEC Zwolle), Furdjel Narsingh (SC Cambuur), Javier Vet (Almere City FC) en Hidde Jurjus (PSV, gehuurd), de zevende aanwinst waarmee trainer Henk de Jong zal aantreden in de Eredivisie.

Gelderesch Reizen Superboerenpoule
Maak je keuze

Meedoen aan Suerboerenpoule? Maak hier je account aan

Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook