Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… NEC-uit

In aanloop naar… NEC-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Bij deze derby, in een nagenoeg uitverkochte Goffert, is de leiding in handen van arbiter Nijhuis, die geassisteerd wordt door assistenten Dobre en Honig. Jongeling Teuben is de vierde official in Nijmegen.

- NEC ligt op koers voor een directe terugkeer op het hoogste niveau. De ploeg staat twee met 60 punten. Weliswaar één punt minder dan koploper Jong Ajax, maar de Amsterdammers mogen niet promoveren.

- Bij NEC ontbreken Kadioglu en Groeneveld wegens interlandverplichtingen. Beide spelers waren overigens trefzeker in deze duels.

- Bij NEC zit Sven Braken weer bij de selectie. De clubtopscorer (11 goals) kampte met een bovenbeenblessures.

- De Graafschap behaalde uit de laatste drie duels maar één punt. Ook nam de kaartenlast voor de ploeg van Henk de Jong behoorlijk toe.

- De immer positief ingestelde oefenmeester kan geen beroep doen op Sven Nieuwpoort en Myenty Abena. Beiden zijn voor é'n wedstrijd geschorst na hun rode kaart tegen Jong Ajax (2-3). Daarnaast is ook Lars Nieuwpoort geschorst vanwege zijn vijfde gele kaart.

- Ook is het meespelen van linksback Jordy Tutuarima twijfelachtig. Hij kampt met een heupblessure.

- Hierdoor vormen Kevin van Diermen en Robert Klaasen het hart van de Doetinchemse defensie en zal Bart Straalman starten als rechtsback.

- Door de magere resultaten van de laatste weken ziet De Graafschap de concurrentie in de strijd om de Play-Off-plaatsen naderen.

- Dat de spanning bij de Superboeren hoog is, werd vorige week zichtbaar toen Technisch Manager Peter Hofstede zich een slecht verliezer toonde door na de nederlaag tegen Jong Ajax (2-3) zich af te reageren op de wedstrijdleiding.

Nieuws rond verbouw en uitbreiding Supporterskantine

- De bouwactiviteiten voor de komst van de nieuwe Supporterskantine zijn in volle gang. Je kunt nog altijd je bijdrage leveren, door bijvoorbeeld het doen van een vrije gift, of het kopen van een steen met je eigen naam. Kijk voor alle mogelijkheden op: www.superboeren.nl/kantine

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 9,93

Gelijkspel: 15,40

Nederlaag: 74,67

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X