Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Volendam-thuis

In aanloop naar… FC Volendam-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Na de historische zege vorige week op Jong FC Utrecht (7-0) staat vrijdag 9 februari de wedstrijd tussen De Graafschap en FC Volendam op het programma. In Doetinchem start dit duel om 20:00 uur.

- Een mooi affiche in deze derde periode. FC Volendam gaat namelijk aan kop met negen punten. De Graafschap kan bij winst op gelijke hoogte komen. De achterstand is in deze periodetitel dus drie punten.

- De Palingboeren kenden een moeizame eerste seizoenshelft, maar is er in 2018 nog geen puntenverlies geleden.

- In de vier voorgaande duels werd een overwinning geboekt: FC Oss (3-1), Helmond Sport (1-4), Go Ahead Eagles (4-3) en Fortuna Sittard (2-0).

- Het team van hoofdcoach Misha Salden doen door de recente resultaten vol op mee om deelname aan de play-offs te stellen. Dit ondanks een veertiende positie op de reguliere ranglijst.

- Ties Evers, oud-speler van De Graafschap in de periode 2009 t/m 2014, is aan zijn vierde seizoen bezig in Volendamse dienst.

- De eerdere ontmoeting dit seizoen in Volendam eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

- De Graafschap zal in dezelfde basisformatie gaan starten als tegen Jong FC Utrecht. Belangrijke spelers tijdens dit duel waren Filip Bednarek (penalty gestopt), Mark Diemers (3 goals) en nieuweling Tarik Tissoudali (1 goal en 3 assists).

- Voor het duel De Graafschap - FC Volendam is scheidsrechter Bax aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Koopman en Osseweijer. Vierde official is Voncken.

- Maandag 28 november 2016 stond de laatste confrontatie in Doetinchem op het programma. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. De 0-1 viel door Rihairo Meulens, waarna Piotr Parzyszek de score weer gelijk trok.

Nieuws rond verbouw en uitbreiding Supporterskantine

- De bouwactiviteiten voor de komst van de nieuwe Supporterskantine zijn in volle gang. Je kunt nog altijd je bijdrage leveren, door bijvoorbeeld het doen van een vrije gift, of het kopen van een steen met je eigen naam. Kijk voor alle mogelijkheden op: www.superboeren.nl/kantine

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 72,02

Gelijkspel: 22,35

Nederlaag: 5,63

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

Vrijdag 29 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 29 maart. Om 20:00 uur start de ontmoeting tegen Jong AZ.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)