Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap door met Henk de Jong

De Graafschap door met Henk de Jong

Henk de Jong zit ook volgend seizoen op de bank als van De Graafschap. De oefenmeester verlengde zijn verblijf op De Vijverberg tot de zomer van 2019. Ook assistent-trainer Sandor van der Heide zette zijn handtekening onder een nieuw contract.

De 53-jarige Fries begon in januari 2017 als opvolger van Jan Vreman bij de Superboeren en beleefde een stroeve start. Enkele weken na zijn aantreden werd Sandor van der Heide aan de technische staf toegevoegd.

Ondanks een opmars liep De Graafschap vorig seizoen de Play-Offs op een haar mis na een gelijkspel tegen Achilles'29 (3-3) en een verlies op bezoek bij FC Oss (2-1) op de laatste twee speeldagen. Halverwege dit seizoen bezet de Doetinchemse club de zesde plek.

Henk de Jong had De Graafschap tot dusver 38 competitieduels onder zijn hoede. Daarvan werden er 17 gewonnen, 11 keer eindigde het duel zonder winnaar en er waren 10 nederlagen. Doelsaldo:68-48.

De Superboerenmuur in de Supporterskantine

De verkoop van deze stenen is een belangrijke pijler in de financiering van dit prachtige project. Kortom: wil je deze unieke steen nog bestellen, plaats je bestelling dan nu via onderstaan link:

Een steen voor de kantinemuur bestellen

Vrije gift

Past de aankoop van zo'n unieke steen minder bij je, maar wil je toch een bijdrage leveren? Dan kun je een vrije gift doen van minimaal € 5,-. Jouw vrije gift kun je voldoen via onderstaande link:

Een vrije gift doneren

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

FC Eindhoven

FC Eindhoven

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 13 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Vrijdag 13 mei speelt De Graafschap in Eindhoven tegen FC Eindhoven (20.00 uur).

Het betreft de returnwedstrijd in de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Kijk hier voor de informatie m.b.t. de kaartverkoop.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter