Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Telstar-uit

In aanloop naar… Telstar-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Deze laatste wedstrijd van 2017 zal worden gefloten door de heer Pérez. In Velsen-Zuid fungeren Jansen en Strijker a;s assistenten. De heer Gansner treedt op als official.

-Onder leiding van trainer Mike Smoei maakt Telstar een sterk seizoen door. De Witte Leeuwen staan vierde met 30 punten.

-Telstar scoorde tot nu toe 33 keer. Hiervan nam clubtopscorer Andrija Novakovich er zeven voor zijn rekening. Op het middenveld springen Hamdaoui (6 doelpunten) en Osman (5 goals) het meest in het oog.

- De hoge klassering van Telstar is des te opvallender omdat het één van de meest gepasseerde defensies heeft met 35 doelpunten.

- De Graafschap lijkt te snakken aar de winterstop.. De ploeg van Henk de Jong pakte uit de laatste drie duels 4 punten.

- De Graafschap wil graag als nummer vier de winterstop. Om dit te bereiken is winst op uitgerekend Telstar noodzakelijk.

- Voor Jordy Tutuarima, Fabian Serrarens en Daryl van Mieghem is deze ontmoeting een weerzien met hun oude club.

- Trainer Henk de Jong en technisch manager Peter Hofstede verbleven afgelopen weekend in Engeland in hun zoektocht naar mogelijke versterkingen.

- De Graafschap wil graag Rodin Deprem aantrekken/ De 19-jarige Zweed overtuigde tijdens een proefperiode. Opvallend is dat de club nu pas buigt over de hoogte van de opleidingsvergoeding die het eventueel zou moeten betalen.

Nieuws rond verbouw en uitbreiding Supporterskantine

- De bouwactiviteiten voor de komst van de nieuwe Supporterskantine zijn in volle gang. Je kunt nog altijd je bijdrage leveren, door bijvoorbeeld het doen van een vrije gift, of het kopen van een steen met je eigen naam. Kijk voor alle mogelijkheden op: www.superboeren.nl/kantine

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 72,52

Gelijkspel: 18,87

Nederlaag: 8,61

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X