Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Punten pakken met de ExxBenT

Punten pakken met de ExxBenT

Drie vrijdagen achter elkaar mogen we naar De Vijverberg en tussendoor zijn er nog rond de 120 supporters naar Den Bosch geweest op een herfstachtige maandag. NEC thuis, tegenvallend resultaat, maar ook eigenlijk niet, de Nijmegenaren zijn gewoon iets verder. FC Eindhoven thuis, een goeie overwinning met een podium in de kantine dat werd ingewijd. FC Den Bosch uit, Henk de Jong gaf aan dat hij blij was met een punt en de scherpte en het gif miste om drie punten mee te nemen naar Doetinchem.

Aankomende vrijdag komt er een door veel voetballiefhebbers verguisd beloftenteam naar De Vijverberg, Jong AZ. Zij hebben hun entree gemaakt in de Jupiler League met wisselende resultaten. Gezien de stand op de ranglijst moet er eigenlijk gewonnen worden. Door blessures van Myenty Abena Youssef El Jebli en Sjoerd Ars, maar ook doordat Andrew Driver en Mark Diemers geschorst zijn, lijkt niets vanzelfsprekend of zeker te zijn.

Wel zeker is dat aankomende vrijdag de ExxBenT het podium in de nieuwe kantine zal betreden. Deze band bestaat uit Harry 'von Schmoll' Mol (slag- en sologitaar, zang), Dennis 'Boekanier' Buitink (lead zang), Melvin 'Sjefke' Eenink (slag- en sologitaar, zang), Robbert 'Bassie' de Herder (basgitaar en zang) en Wilco 'd’n Zuuten' Zoethout (drums/percussie, zang). Harry Mol is één van de oprichters van de band, hij trok jarenlang met de voormalige Oxx Band het hele land door. Het zijn allemaal ervaren jongens met hetzelfde doel voor ogen: strakke muziek met dialectteksten, veel show en een vleugje ongein. Daarbij wordt af en toe een stevige knipoog naar het verleden gemaakt. Maar voor de rest zal er vooral nieuw werk te horen zijn. Was de Oxx Band een begrip in de hele Achterhoek, de ExxBenT koestert dezelfde ambities, maar dan in een ander jasje. Dat wordt dus genieten tijdens de warming-up.

Na afloop van de wedstrijd zal DJ Stefan-O het podium in de kantine betreden om hopelijk de drie punten met ons te vieren en het weekeinde goed in te luiden.

Het Spinnekopplein is om 18.00 uur open. Tot vrijdag, tot matchday, D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X