Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Eindhoven-thuis

In aanloop naar… FC Eindhoven-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Vrijdag 24 november staat er een mooi affiche op het programma. FC Eindhoven komt op bezoek bij De Graafschap. De aftrap is 20:00 uur.

- Voor dit duel is scheidsrechter Blank aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Hubers en Janson. Vierde official is Dröge.

- De Graafschap verloor vorige week de Gelderse derby van NEC met 1-3. Daryl van Mieghem scoorde nog de gelijkmaker, maar sloeg NEC vervolgens alsnog toe.

- Rannick Schoop heeft per direct de overstap van sc Heerenveen naar De Graafschap gemaakt. De 21-jarige verdediger komt transfervrij over en trainde al enkele weken mee.

- Hoofdcoach Henk de Jong zag Myenty Abena tegen NEC geblesseerd het veld verlaten. De verdediger zal er mogelijk nog twee weken uit liggen.

- Op plek acht vinden we tegenstander FC Eindhoven terug. De Eindhovenaren beschikken over achttien punten. Dat zijn er drie minder dan opponent De Graafschap.

- De hoofdtrainer is Wilfred van Leeuwen. Sinds dit seizoen betrokken bij FC Eindhoven. Daarvoor aan de slag gegaan bij ADO Den Haag en de afgelopen jaren als coach van VVSB.

- Mart Lieder is de clubtopscorer van FC Eindhoven. In totaal wist Lieder dertien goals te maken.

- De laatste twee duels met Jong FC Utrecht (1-2) en MVV Maastricht (3-2) werden gewonnen. Al werd het in de laatstgenoemde ontmoeting nog spannend gemaakt, nadat het team na een hattrick van Lieder (binnen 24 minuten) al vlot op een 3-0 voorsprong kwam.

- De laatste confrontatie tussen De Graafschap en FC Eindhoven was aan het begin van vorig seizoen. De thuisploeg won met 4-1 door goals van Bryan Smeets, Sven Nieuwpoort, Dean Koolhof en Piotr Parzyszek. Lieder zorgde tussendoor voor een tegentreffer.

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 85,76

Gelijkspel: 10,10

Nederlaag: 4,14

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X