Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… SC Cambuur-thuis

In aanloop naar… SC Cambuur-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- In Doetinchem staat in de tweede speelronde van de Jupiler League een mooie affiche op het programma. De Graafschap ontvangt SC Cambuur, de nummer drie van vorig seizoen van de ranglijst.

- Voor dit duel is scheidsrechter Van de Graaf aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Bluemink en Ketting. Vierde official is De Cock.

- De Superboeren begonnen met een 2-2 gelijkspel op bezoek bij Jong PSV. Na de 0-1 voorsprong via Fabian Serrarens wist Jong PSV op 2-1 te komen. In de slotfase maakte Anthony van den Hurk met een kopbal de gelijkmaker.

- Het team van coach Henk de Jong zal in dezelfde basisopstelling starten met de spelers die tegen Jong PSV aan de aftrap stonden.

- Voor de trainer en spelers Mark Diemers en Tim Keurntjes is SC Cambuur een leuke opponent, daar de heren voorheen actief waren bij de club uit Leeuwarden.

- Voor Bryan Smeets staat een tijdelijke terugkeer op De Vijverberg op het programma. De middenvelder vertrok tijdens de zomerstop naar SC Cambuur.

- De geel-blauwen verloren vorige week vrijdag met 1-2 van Jong Ajax. Na de 0-2 achterstand zorgde Matthew Steenvorden voor de aansluitingstreffer.

- Sinds dit seizoen is Marinus Dijkhuizen de coach van SC Cambuur. De oud-speler bij de Leeuwarden club was eerder hoofdtrainer bij Excelsior en NAC Breda.

- Vorig seizoen won SC Cambuur de vierde periodetitel en eindigde de club op een keurige derde plek. In de tweede ronde van de play-offs promotie/degradatie behaalde tegenstander MVV Maastricht echter de derde ronde na een 1-1 en 1-2 uitslag.

- De laatste confrontatie tussen beide teams was op maandag 6 februari 2017. De Graafschap won met 3-0 van SC Cambuur. De doelpuntenmakers waren Van den Hurk, Youssef El Jebli en Bart Straalman.

Nieuws van SV Superboeren

- Om diverse bouwkosten te besparen, zoekt de bouwcommissie van de kantine helpers.

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 65,23

Gelijkspel: 26,66

Nederlaag: 8,11

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X