De Graafschap sluit af met zege: 0-7

Voor De Graafschap zit het seizoen er nu echt op. In Borculo kwam de ploeg van Henk de Jong voor het laatst in actie. In een duel over twee keer 35 minuten werd met 0-7 gewonnen van v.v. DEO.

Voor veel spelers betekende deze wedstrijd ook het laatste optreden in het Graafschap-shirt. Dit werd onderstreept door de doelpuntenmakers. Zes doelpunten kwamen van spelers die volgend seizoen niet meer actief zullen zijn in de Achterhoek. Van hen waren de twee doelpunten van Erik Quekel het meest opvallend. De spits kwam het afgelopen seizoen geen minuut in actie voor de Superboeren.

Ook de vertrekkende Dean Koolhof (2x), Piotr Parzyszek en Lion Kaak scoorden. De andere doelpuntenmaker, Mark Diemers, blijft wel bij De Graafschap.

Karakteristiek, woensdag, 24 mei 2017 (oefenwedstrijd)

v.v. Deo - De Graafschap 0-7 (0-5)
Scoreverloop: 0-1, Erik Quekel, 0-2, Piotr Parzyszek, 0-3 Erik Quekel, 0-4, Dean Koolhof, 0-5, Dean Koolhof, 0-6, Mark Diemers, 0-7, Lion Kaak

Arbiter: Dieperink

Opstelling De Graafschap (eerste helft): Eric Verstappen, Koen Huntelaar, Sven Nieuwpoort, Tolgahan Cicek, Tim Keurntjes, Youssef El Jebli, Lion Kaak, Bryan Smeets, Dean Koolhof, Piotr Parzyszek, Erik Quekel

Opstelling De Graafschap (tweede helft): Jasper Heusinkveld, Koen Huntelaar (Erik Quekel), Sven Nieuwpoort, Tolgahan Cicek, Andrew Driver, Tim Keurntjes, Mark Diemers, Lion Kaak, Robert Klaasen, Youssef El Jebli, Anthony van den Hurk