Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Mark Diemers Man of the Year seizoen 2016-2017

Mark Diemers Man of the Year seizoen 2016-2017

Het Spinnekopplein was na iedere thuiswedstrijd het podium om met supporters onder elkaar de punten te bespreken hoe de Superboeren op het veld gespeeld hadden. Daar werd ook de Man of the Match met een bos bloemen op de foto gezet.

Na afloop bij een thuisduel van De Graafschap kon de man van de wedstrijd rekenen op negen punten. De tweede plaats leverde zes punten op en voor de derde positie waren dat drie punten. Met maar liefst 51 punten was Mark Diemers een bepalende speler en mag de middenvelder zich de Man of the Year van het seizoen 2016-2017 gaan noemen.

Twee keer wist Diemers als eerste, en dus negen punten, te eindigen. Dat waren de confrontaties met NAC Breda (3 maart) en Jong PSV (31 maart). Beide duels gingen met 2-1 gewonnen.

Als runner-up eindigde Jan Lammers met een puntentotaal van 33. Na speelronde één had de verdediger destijds de koppositie te pakken. Na de mooie seizoensopening tegen FC Eindhoven (4-1 winst) gingen de negen punten naar Lammers toe.

Nieuweling Filip Bednarek wist in zijn eerste seizoen de derde plek in beslag te nemen met 27 punten. De doelman kwam tijdens dit seizoen tot spectaculaire en belangrijke reddingen. Ook het publiek stond achter de goalie als er een goede mogelijkheid van een tegenstander gekeerd kon worden.

Clubtopscorer met 25 goals Piotr Parzyszek staat op de vierde plek met 21 punten. Daarna volgt de andere aanvaller Anthony van den Hurk (12 treffers) die met acht punten een gedeelde vijfde plaats in neemt samen met Elvio van Overbeek.

Bekijk hier de puntendeling per wedstrijd en de eindstand van het seizoen 2016-2017.

Seizoenkaarten 2017-2018
Online verlengen / Online aanvragen
Download aanvraagformulier (PDF) / Lid worden SV Superboeren

Online verlengen van je seizoenkaart

Online aanvragen nieuwe seizoenkaart

Download aanvraagformulier (PDF)

Lid worden van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X