Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ritn Ditn en huldiging Orion op De Vijverberg

Ritn Ditn en huldiging Orion op De Vijverberg

Afgelopen vrijdag was goed te zien wat vertrouwen met een ploeg doet. Na twee overwinningen tegen Telstar en FC Dordrecht, ging ook NAC met de staart tussen de benen naar huis. Een excellerende Mark Diemers en een weer op dreef zijnde Andrew Driver namen een ouderwets strijdend team aan de hand, zonder de andere spelers uiteraard tekort te doen. Er is een heuse serie neergezet met drie overwinningen op rij. Wordt daar een vierde bij aangeplakt? Zoals gezegd, het vertrouwen is groot, dat ziet iedereen. Ajax moet donderdag naar Kopenhagen voor de Europa League en aankomende zondag thuis tegen FC Twente. De kans dat er ‘grote’ namen bij Jong Ajax meedoen is hierdoor zeer klein. Maar het blijft wel Jong Ajax natuurlijk dat de het hele seizoen al een goede indruk maakt en bovenin meedraait. Van onderschatting mag geen sprake zijn, maar daar zal Henk de Jong absoluut voor waken.

Het lijkt weer een mooie avond te worden. Daar zal de band, die vrijdag op het podium achter de Spinnekop speelt, zeker aan bijdragen. Ritn Ditn zal met hun Veluwse dialectrock de klinkers laten trillen op het Spinnekopplein. Wouter Bakker (zang), Hans Hubers (drums), Frits Lozeman (bas) en Edwin Elgersma (gitaar) zullen met opzwepend eigen werk, verweven met stampende covers, het plein op de kop te zetten. Pompende beats, stampende baspartijen en mappende gitaren vormen de solide basis van de Gelderse rock ’n roll machine. Met een opzwepende zanglijn overheen ontstaat een recept voor onvervalste Ritn Ditn rock ’n roll.

Het SAMEN D’RAN gevoel krijgt een extra dimensie aankomende vrijdag. Want de mannen van Seesing Personeel Orion worden gehuldigd. Zij hebben 19 februari in Zwolle de nationale volleybalbeker veroverd na een 3-1 overwinning op Draisma Dynamo Apeldoorn. Een groot succes waar de nodige Graafschapsupporters bij aanwezig waren. Hoe mooi is het om een dergelijk succes samen te vieren?

Wordt dit de vierde overwinning op rij voor De Graafschap? We gaan het meemaken aankomende vrijdag op de kolkende Vijverberg. In het blauw-wit van De Graafschap of in het oranje-blauw van Orion, het maakt niet, maar dit wil je niet missen. Ritn Ditn trapt vrijdagavond af en DJ Stefan-O maakt het feest na de wedstrijd compleet. Uiteraard zullen de man-of-the-match en diverse spelers en/of trainers op het podium geïnterviewd worden na de wedstrijd. Het Spinnekopplein is om 18.00 uur open. Tot vrijdag! Wederom SAMEN D’RAN voor het beste resultaat!

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

SC Cambuur

SC Cambuur

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 8 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)