Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Deliverance, juiste band op juiste paats

Deliverance, juiste band op juiste paats

Vrijdagavond, heerlijk … weekend. Toeleven naar een ommekeer. Maar nee, ook in Venlo gingen we kansloos ten onder. Laten we het er hier maar niet meer over hebben.

Voor iedere wedstrijd denken we dat het tij gaat keren, de gifbeker leeg is, we een biertje kunnen gaan drinken op de overwinning, we met opgeheven hoofd naar huis kunnen, geen gezeik meer hoeven aan te horen over hoe slecht het gaat en nog veel meer. Maar iedere keer is het weer een teleurstelling, ergeren we ons groen en geel aan het wedstrijdverloop. De echte supporters geven niet op, die hebben het vertrouwen dat het omdraait, dat we eindelijk weer wedstrijden gaan winnen. Misschien aankomende maandag al wel, tegen SC Cambuur wel. De oude club van Henk de Jong.

Zowel op de bank als op het veld zijn wijzigingen doorgevoerd. De enige ongeslagen coach van dit seizoen, Dennis te Braak, zit niet meer op de bank. Sandor van der Heide, een bekende van Henk de Jonge, heeft zijn plaats ingenomen. Iedere supporter heeft er wel een mening over. En dat mag ook. Jammer dat de kritiek en de onrust merkbaar wordt, maar wel logisch. Echter willen wij allemaal dat het beter gaat. Eén ding zal daarbij helpen … de juiste man op de juiste plaats. Of dat het geval is gaan we de komende weken meemaken. Aankomende maandag is er in ieder geval een band die op de juiste plaats staat, op het Spinnekopplein, dat is de band Deliverance.

Deliverance is een classic rockcoverband die garant staat voor een strak optreden waarbij het sentiment der herkenning hoogtij viert. De band bestaat uit Patric Hanselman (toetsen), Tjebbe Kleinhesseling (bas), Marco van Noort (gitaar), Jarno Rengelink (drums) en Henk Hengeveld (frontman). Zij spelen verrassende en originele bekende covers die niet zo vaak worden vertolkt door een live-band, van 3 Doors Down en Brian Ferry tot De Dijk en ZZ Top.

Laten we allemaal hopen dat aankomende maandag een mooi begin van de week zal zijn. Misschien wel een mooi begin van een resultatenreeks die ons ergens brengt waarvan we het nooit meer zouden verwachten. Nu afhaken is geen optie. Motto blijft SAMEN D’RAN!!!

Kom dus op tijd naar De Vijverberg waar het Spinnekopplein om 18.00 uur open gaat.

Tot maandag!!!

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dán kan er voor nóg meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X