Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Almere City FC-thuis

In aanloop naar… Almere City FC-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De slotwedstrijd in het kalenderjaar 2016 is De Graafschap tegen Almere City FC. Om20:00 uur volgt in Doetinchem de aftrap tussen de nummers zestien en acht van de Jupiler League.

- Voor dit duel is scheidsrechter Pérez aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Fikkert en Vandeursen. Vierde official is Bos.

- Nadat coach Jan Vreman onlangs uit zijn taak is ontheven, werd Jan Oosterhuis tegen MVV (2-0 verlies) de interim-coach. Echter na de rode kaart, waarvan Nathaniel Will tegen Almere City FC een schorsing uit zit, raakte Oosterhuis de vierde official aan en kon eveneens één duel schorsing uitzitten.

- Hierdoor neemt Dennis te Braak de honneurs op de bank waar. Dit zal overigens bij één duel blijven, daar per januari Henk de Jong verder zal gaan als hoofdtrainer.

- Voor de coach van Almere City FC, Jack de Gier, zit een succesvol jaar bijna achter de rug. Per januari, op het moment dat de club uit Almere op de laatste plaats stond, wist de oud-speler van onder meer NEC en FC Twente toe te werken naar de achtste positie op de ranglijst en werd er een periodetitel gepakt.

- Door de goede resultaten werd FC Emmen in de play-offs tweemaal met 4-1 verslagen. Een promotie naar de Eredivisie zat er niet in. Eredivisionist Willem II wist zich uiteindelijk te handhaven.

- Met de huidige vijfde plaats met 32 punten is Almere City FC aan een prima seizoen bezig. Ook is het één van de meest scorende ploegen van de Jupiler League met 38 goals. Alleen Jong Ajax (46 treffers) en FC Oss (40) doen het beter.

- Bij De Graafschap keert Lion Kaak terug van een schorsing n.a.v. zijn rode kaart tegen FC Oss (3-5). Door de schorsing van Will keert Mark Diemers terug in de basisformatie.

- Ook Bart Straalman keert terug in de basis, daar Jan Lammers met een blessure kampt.

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Boek 'De terugkeer van de boerenbruiloft' verkrijgbaar.

- Word steward bij thuisduels van de mooiste club.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de 623 deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 83,79

Gelijkspel: 12,68

Nederlaag: 3,63

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X