Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

“Guus Gatenhuus” nieuwe naam pauzespel

“Guus Gatenhuus”  nieuwe naam pauzespel

Tijdens de barbecue van zaterdag 1 oktober is de winnende naam bekendgemaakt van het nieuwe pauzespel van de Supportersvereniging. Met ingang van dit seizoen heeft de Supportersvereniging een nieuwe activiteit in de rust. De jeugdelftallen schieten op een groot doek met gaten, dat in het doel wordt gespannen. Door de bal door verschillende gaten te schieten verzamelt een jeugdelftal punten.

Om dit spel een naam te geven heeft de Supportersvereniging op haar  website gevraagd om namen in te zenden. Vervolgens hebben we gevraagd om te stemmen op een van de namen. Uiteindelijk is daar “Guus Gatenhuus” als winnende naam uit gekomen.

Deze inzending is van Arnold Weenink. Helaas kon Arnold niet aanwezig zijn bij de prijsuitreiking door ons erelid René Bot. Arnold liet weten dat hij het erg leuk vond dat hij gewonnen had en dat de prijs door “Botje” werd uitgereikt. De prijs is symbolisch overhandigd aan Simone.

Met Arnold spreken we nog een keer af om de prijs, een echt D´RAN shirt van onze Superboeren, te overhandigen. Met naar keuze met of zonder handtekeningen van de spelers.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X