Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

“Guus Gatenhuus” nieuwe naam pauzespel

“Guus Gatenhuus”  nieuwe naam pauzespel

Tijdens de barbecue van zaterdag 1 oktober is de winnende naam bekendgemaakt van het nieuwe pauzespel van de Supportersvereniging. Met ingang van dit seizoen heeft de Supportersvereniging een nieuwe activiteit in de rust. De jeugdelftallen schieten op een groot doek met gaten, dat in het doel wordt gespannen. Door de bal door verschillende gaten te schieten verzamelt een jeugdelftal punten.

Om dit spel een naam te geven heeft de Supportersvereniging op haar  website gevraagd om namen in te zenden. Vervolgens hebben we gevraagd om te stemmen op een van de namen. Uiteindelijk is daar “Guus Gatenhuus” als winnende naam uit gekomen.

Deze inzending is van Arnold Weenink. Helaas kon Arnold niet aanwezig zijn bij de prijsuitreiking door ons erelid René Bot. Arnold liet weten dat hij het erg leuk vond dat hij gewonnen had en dat de prijs door “Botje” werd uitgereikt. De prijs is symbolisch overhandigd aan Simone.

Met Arnold spreken we nog een keer af om de prijs, een echt D´RAN shirt van onze Superboeren, te overhandigen. Met naar keuze met of zonder handtekeningen van de spelers.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Dordrecht

FC Dordrecht

Vrijdag 25 oktober, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook

    

Stop schelden met Kanker