Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Geslaagde barbecue Supportersvereniging

Geslaagde barbecue Supportersvereniging

Zaterdag 1 oktober heeft de Supportersvereniging haar jaarlijkse barbecue met de spelers van De Graafschap als speciale gasten, gehouden. Bij het vaststellen van de datum 1 oktober had de organisatie de Euro Planit Lounge gereserveerd zodat de regen geen spelbreker kon zijn. Maar wat was het zaterdag een mooie dag. Zo´n barbecue-dag hebben we de hele zomer niet gehad. De Supportersvereniging had naast de selectie ook de directie, medewerkers en de voorzitster van De Graafschap uitgenodigd. Ook sponsoren en ereleden waren aanwezig.

Dit gezelschap met daarbij de supporters maakte dat het een heel gezellige middag is geworden. Het barbecuepakket was weer heel erg goed verzorgd door De Strang, tevens één van de bedrijven die haar naam heeft gekoppeld aan onze ledenpas.

Voorzitter van Supportersvereniging, Hans Boesberg, heette iedereen welkom. Vervolgens gaf Marian Böttcher het startsein voor de barbecue. Als verrassing kwam Vidal Horjus met een cameraploeg van Graafschap TV Theo Vergeer ophalen voor een ballonvaart. Onze superboer Tunnus gaf een optreden en zong Oerend Hard van Normaal. De voorzitster van De Graafschap sprak aan het eind van de middag haar dank uit voor deze middag. 

De organisatie onder leiding van Marian Böttcher en Tijmen Kuster kan terug kijken op een zeer geslaagde middag.

Tijdens de barbecue op 1 oktober jongstleden zijn er foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X