De Graafschap en FC Utrecht scoren niet in oefenduel

De Graafschap en FC Utrecht speelden een oefenwedstrijd tegen elkaar. Het duel op Zoudenlach leverde geen treffers op. Piotr Parzyszek miste namens de bezoekers een strafschop.

Youssef El Jebli zorgde in de openingsfase voor het eerste gevaar. Hij stuitte van dichtbij op doelman Jansen. Namens de huisploeg raakte Ludwig, buiten bereik van doelman Filip Bednarek, de kruising,

Een vrije trap van van aanvoerder Mark Diemers belandde op de paal, maar leverde De Graafschap een penalty op toen Pedro werd gevloerd. Dit buitenkansje was echter niet besteed aan Piotr Parzyszek. Hij zag doelman Jensen de penalty keren. Zo bleef het 0-0 tot aan de rust.

Na rust werd er volop gewisseld en drong FC Utrecht het meeste aan, maar doelman Jasper Heusinkveld redde meerdere malen prima. Aanvallend kwam De Graafschap minder in te brengen. Enkel vanuit een klutssituatie viel de bal bijna binnen. Het duel kabbelde naar het einde en leverde dus geen winnaar op.

Karakteristiek, donderdag 06 oktober 2016 (oefenwedstrijd)

FC Utrecht - De Graafschap 0-0
Scoreverloop: -

Arbiter: -
Toeschouwers: 300

Geel De Graafschap: -
Geel FC Utrecht: Koch

De Graafschap: Filip Bednarek (46. Jasper Heusinkveld), Sven Nieuwpoort (82. Antek Konderak), Jurre Vreman (46. Bart Straalman), Luis Pedro (46. Abdelilah El Malki), Andrew Driver, Alexander Bannink (70. Koen Huntelaar), Mark Diemers, Youssef El Jebli (82. Marlon Versteeg), Tim Keurntjes, Piotr Parzyszek (46. Anthony van den Hurk), Elvio van Overbeek

FC Utrecht: Jensen, Klaiber (61. Troupée), Van der Maarel (76. De Lange), Koch, Van der Meer, Janssen (61. Rosheuvel), Amrabat (61. Van Rooijen), Ludwig, Rubin, Kerk (82. Sow), Zivkovic (46. Peterson)

Bijzonderheid: Piotr Parzyszek mist penalty (34)

Roda JC Kerkrade

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.