Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap pijnlijk onderuit bij Telstar (2-1)

De Graafschap pijnlijk onderuit bij Telstar (2-1)

De Graafschap heeft het uitduel tegen Talstar op pijnlijke wijze verloren. De Doetinchemmers waren in Velsen-Zuid, lang de betere, maar het werd 2-1. Hierdoor zijn de Superboeren afgezakt naar de twaalfde plaats.

Trainer Jan Vreman tegen Telstar dezelfde elf het veld in als in de verloren wedstrijd tegen VVV-Venlo (0-2). De Graafschap opende goed tegen de Witte Leeuwen. De thuisploeg kreeg er maar geen grip op en de bezoekers dicteerde het spel.

Dat het overwicht van De Graafschap maar één treffer opleverde, Piotr Parzyszek kopte raak op aangeven van Nathaniel Will, hadden de Achterhoekers aan zichzelf te wijten. Het spel oogde weinig creatief en de combinaties werden vaak te ver doorgevoerd.

Telstar meldde zich pas vlak voor rust voor het eerst voor het Doetinchemse doel. Eerst kopte Philips op de lat en even later voorkwam Filip Bednarek de gelijkmaker.

In de tweede helft verdween het goede spel van De Graafschap al snel. Ondanks de grote ruimte op het veld zakten de bezoekers ver weg en werd er nog meer weinig gecreëerd. Telstar werd gevaarlijker en de gelijkmaker viel via Zamouri: 1-1.

Het werd nog erger voor De Graafschap, waar de totaal onzichtbare Anthony van den Hurk, na de gelijkmaker werd gewisseld. Tien minuten voor tijd schoot Lilipaly de bal geweldig via de lat achter de kansloze Bednarek: 2-1.

Een nieuwe domper dus voor De Graafschap, dat nog steeds een goedgevulde ziekenboeg heeft. Maar of dat echt de enige reden voor de magere seizoenstart is, valt te betwijfelen.

Rondom de wedstrijd is weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Foto's: www.achterhoekfoto.nl

Karakteristiek, vrijdag 9 september 2016

Telstar - De Graafschap 2-1 (0-1)
Scoreverloop: 0-1, Piotr Parzyszek (33), 1-1, Zamouri (69), 2-1, Lilipaly (80)

Arbiter: Martens
Toeschouwers: 2.363

Geel De Graafschap: Lion Kaak
Geel Telstar: Donald, Dzepar

De Graafschap: Filip Bednarek, Nathaniel Will, Jan Lammers, Sven Nieuwpoort, Tim Keurntjes, Dean Koolhof, Mark Diemers, Lion Kaak (80. Alexander Bannink), Andrew Driver, Anthony van den Hurk (69. Elvio van Overbeek), Piotr Parzyszek

Telstar: Zonneveld, Ottenhoff, Van den Houten (46. Tutuarima), Lilipaly, Van Berkel, Van den Broek, Abdulahi, Yamazaki, D┼żepar, Zamouri (82. Van Huizen), Philips (46. Donald)

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Pupil van de Week
& Kaartverkoopinfo komende duels &
Ja, ik word lid van SV Superboeren

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter