Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Bittere thuisnederlaag De Graafschap (0-2)

Bittere thuisnederlaag De Graafschap (0-2)

De Graafschap heeft op eigen veld verloren van VVV-Venlo (0-2). Door dit resultaat is de ploeg van trainer Jan Vreman voorlopig veroordeeld tot de middenmoot van de Jupiler League.

De Doetinchemse club, waar de van FC Eindhoven overgekomen Anthony van den Hurk in de basis begon, startte nog hoopvol. Her was echter Filip Bednarek die voor het eerst in actie moest komen. De Graafschap had vervolgens wel de bal, maar creëerde vrijwel niets. Topscorer Piotr Parzyszek kwam geheel in het stuk niet voor.

Het enige gevaar kwam uit een vrije trap van Mark Diemers, die doelman De Fockert bijna te machtig was. Een forse streep door de rekening was het uitvallen van Jan Lammers. De centrumverdediger werd vervangen door Jurre Vreman.

Het eerste gevaar na rust kwam ook van de Venlonaren, maar de bal verdween net naast het doel van Bednarek Aan de andere kant joeg Diemers een vrije trap op de paal. Na 55 minuten kwamen de bezoekers dan wel op voorsprong. De Graafschap kreeg de bal niet weg en Röseler zorgde met een semi omhaal voor de 0-2. Niet veel later liet Van Croij de kans op een tweede Limburgse treffer liggen.

Trainer Jan Vreman greep in en bracht Bannink voor de onzichtbare Koolhof en debutant Elvio van Overbeek loste Van den Hurk af. Het bracht wat nieuw elan, maar het resultaat was uiteindelijk mager. VVV scoorde via Sleegers de 0-2 en gooide zo het duel in het slot en liet De Graafschap met lege handen achter.

Rondom de wedstrijd is weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Foto's: www.achterhoekfoto.nl

Karakteristiek, vrijdag 26 augustus 2016

De Graafschap - VVV-Venlo 0-2 (0-0)
Scoreverloop: 0-1, Röseler (55), 0-2, Sleegers (82)

Arbiter: Manschot
Toeschouwers: 8.230

Geel De Graafschap: Dean Koolhof, Mark Diemers, Lion Kaak, Nathaniel Will
Geel VVV-Venlo: Receveur, Van Crooij

De Graafschap: Filip Bednarek, Nathaniel Will, Jan Lammers (34. Jurre Vreman), Sven Nieuwpoort, Tim Keurntjes, Dean Koolhof (60. Alexander Bannink), Mark Diemers, Lion Kaak, Andrew Driver, Anthony van den Hurk (70. Elvio van Overbeek), Piotr Parzyszek

VVV-Venlo: De Fockert, Rutten, Röseler, Promes (80. Korkmaz), Janssen, Post, Sleegers, Receveur (72. Dekker), Van Crooij, Seuntjens, Hunte (46. Resida)

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Pupil van de Week
& Kaartverkoopinfo komende duels &
Ja, ik word lid van SV Superboeren

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X